Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

IBU TUNGGAL LAGI..

Hahahahaha.. Sementara je.. 2 tahun lepas dah lalui benda sama. Tahun lepas, masa dikhabarkan perlu pergi lagi, macam tak berapa setuju. Haha.. Tahun ni, ku relakan je. Pergi cari rezeki dan dalam masa yang sama berpeluang beribadah di Tanah Suci. Siapa tak nak??

Haaa.. tu lah dia.. Daddy. Pergi jadualnya kejap je kot. Mungkin bulan 8 nanti balik dah. Andai ada rezeki lanjutkan lagi, maybe berpeluang buat ibadah Haji kali ke 2. Mommy sebenarnya berharap juga Daddy berpeluang buat Haji lagi sekali.

Sebab kali ni.. mak dan abah Mommy pun dapat peluang buat Haji. Allahu.. seronok sangat!!!

Kalau rezeki.. Mommy pun nak juga. Doakan lah ye wahai Daddy.. Jangan lupa tu.. Nanti bawa kita sekeluarga..

Kalau 2 tahun lepas.. Hannah menangis sambil peluk kaki.. This time, ok je Hannah. Dah faham dah..

Tapi Ariq.. bukan dia faham Daddy nak pergi jauh mana. Yang dia faham, kenapa Daddy tinggal dia dan masuk tempat tuuu.. nak turun escalator pulak tu. Why?? Why??

Maka..

Drama la sekejap. Syahdu je tengok masing-masing. Tapi Mommy maintain. Ok jer. Hehe..

Take care Daddy. Jangan makan Nasi Mandy kerap sangat. Tamo saiz pak Arab tauuuu.. hahaha.

Loveyou. Take care.

16 thoughts on “IBU TUNGGAL LAGI..”

  1. anuar says:

    Bestnya dapat pergi ke Mekah…
    Bawa rombongan Jemaah Haji ke?
    Tahniah buat suami puan.. sebab dapat Peluang macam ni… jadi tetamu Allah..
    anuar recently posted…Peluang buat duit online menerusi Laman Web Visondata dengan tawaran komisyen Affiliate sehingga 3 LevelMy Profile

    1. YB Shehan says:

      tak. keje sana jap. pasal train2 tu.. hehe

  2. Dorsett Pink says:

    huhuhu. kesian she jadi ibu tunggal. hehe

    1. YB Shehan says:

      sementara ja. hahahaha

  3. mamapipie says:

    murahnya rezeki dapat pergi masa muda2.. mama selalu doa dpt pergi masa badan larat dan kesihatan ok lagi

    1. YB Shehan says:

      Inshaa Allah. sama la saya pun. Alhamdulillah dia dpt rezeki dlu..

  4. sweetnye kak she…tak per, pergi atas urusan kerja, dapat tunaikan haji tu memang rezeki la nanti.

  5. Hayda Eyda says:

    Semua tu rezeki… tabah la ye…

  6. Haidar says:

    Untunglah pergi ketika masih muda. Doakan saya dapat ikut jejak langkah She.

  7. Sohoque says:

    Term ibu tinggal rasanya lebih sesuai berbanding ibu tunggal

    1. YB Shehan says:

      ngeh2.. x terfikir

  8. Ikhwan says:

    Di Arab makanannya sedap dan mewah, paling kurang ayam seekor untuk seorang 🙂

    1. YB Shehan says:

      hahaha tau dah.. dah pesan awal2.. kihkih..

  9. Bella idura says:

    Janganlah cakap ibu tunggal. Sedih plak baca. Minta tlg husband doakan Bella juga disana ya.

    1. YB Shehan says:

      hahah tunggal la sbb sorg. sementara je. hehe. inshaa Allah

  10. Nini says:

    Ibu tunggal even sekejap….penat juga kan kalau semua kena urus sendiri =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!