Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

BILA DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL

Ramai betul MUA sekarang ni kongsi ilmu mekap di Live FB kan? Mommy pun asyik terpengaruh je tau. Tapi masih setia dengan foundation Rosetyara sebab tu da bomb untuk Mommy. Huhu.. Yang lain-lain, dah macam-macam dah Mommy cuba beli dan cuba apply ilmu dorang tu. Haha. Makin improve la kot (perasan!).

Pastu, 2 hari lepas, tetiba timeline Mommy muncul makeup tutorial dari Dato CT menggunakan SimplySiti. Comel giler Tokti..

DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL

Meh Mommy kongsi step by step makeup tutorial Dato Ct. Banyak ilmu boleh dipraktik walau dialog video dia ada yang suara chipmunk. Hehe..

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Step 5

Step 6

Step 7

Step 8

Step 9

Step 10

Maka, selepas menonton tutorial Dato Ct ni, Mommy pun segera lah singgah sekejap Watson. Usha satu persatu barang yang ditunjuk, usha juga harga. Ok, not bad la juga harga produk SimplySiti ni.

Dari segi kualiti, Mommy rasa ok sebab dulu Mommy pernah guna eyeliner SimplySiti ni 4 batang dah kot. Haaa. Bagus macam tu la haa. Yang lain, kena la cuba dulu.

Entri ni bukan entri berbayar. Entri ikhlas sebab minat Dato CT dari zaman Jerat Percintaan sampai la sekarang. Lama dah oihhh. I love u tokti..

Tags: , , , , ,

16 thoughts on “BILA DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL”

  1. Nina Mirza says:

    Memang banyakkk sangat video make up sekarang. Kadang tu Ada yang Putih melepak muka. Beza ngan tangan hitam. Eeeee….
    Video TokTi best!

  2. Anuar says:

    Artis yang ada jual produk kecantikan seperti dato/ Siti elok juga buat tutorial macam ni…

  3. mas saari says:

    Makin banyak video tutorial mekap sekarang. Tapi akak tak pernah tengok video tutorial mekap ni, semua main mekap pandai² sendiri je. Hehehee!

  4. ema says:

    Produk SimplyCt memang murah…suka pakai eyeliner nya.

  5. umminani says:

    bagusnya tips, simple but nice..menarik ini, boleh aplikasi hari2

  6. Mama pipie says:

    Bagusnya dato CT share Cara mekap dia. Mmg gorjes sgt

  7. miminadam says:

    fuhhh,, caya lahh Tok Ti

  8. suka lah tengok.. hehehhe..

  9. Afiq Halid says:

    Gigih tau Afiq tengok semua sebab dia Dato Siti. Hahaha.

    1. YB Shehan says:

      hahaha i gigih letak sbb i suka dia laaa. hahaha

  10. AZni says:

    Haaa ada gak tgk ig dia.. baru mlm td

  11. Haidar says:

    Saya kurang minat lagu dia tapi make up dia buat saya tengok setiap gambar. Cantik!

  12. Tati Mansur says:

    Tengok Datok CT mekap macam senang je..

  13. AimNub Haris says:

    Tunggu abam Shah Rukh Khan buat tutorial make up la nanti ahkak share… hahahahahaha…!!

    *nak juga sebut SRK dia kann.. hope YB tak meluat baca komen ni.. hikssss..*

    1. YB Shehan says:

      ahahaha. SRK buat makeup tuto, gamat dunia.. haha

  14. Cik Jaja says:

    Comei Dato’ Siti, mekap pun kena je color dia. Mommy ada try mekap gini tak? Hehe, share 1 posting yek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!