BILA DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL

DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL

Ramai betul MUA sekarang ni kongsi ilmu mekap di Live FB kan? Mommy pun asyik terpengaruh je tau. Tapi masih setia dengan foundation Rosetyara sebab tu da bomb untuk Mommy. Huhu.. Yang lain-lain, dah macam-macam dah Mommy cuba beli dan cuba apply ilmu dorang tu. Haha. Makin improve la kot (perasan!).

Pastu, 2 hari lepas, tetiba timeline Mommy muncul makeup tutorial dari Dato CT menggunakan SimplySiti. Comel giler Tokti..

DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL

Meh Mommy kongsi step by step makeup tutorial Dato Ct. Banyak ilmu boleh dipraktik walau dialog video dia ada yang suara chipmunk. Hehe..

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Step 5

Step 6

Step 7

Step 8

Step 9

Step 10

Maka, selepas menonton tutorial Dato Ct ni, Mommy pun segera lah singgah sekejap Watson. Usha satu persatu barang yang ditunjuk, usha juga harga. Ok, not bad la juga harga produk SimplySiti ni.

Dari segi kualiti, Mommy rasa ok sebab dulu Mommy pernah guna eyeliner SimplySiti ni 4 batang dah kot. Haaa. Bagus macam tu la haa. Yang lain, kena la cuba dulu.

Entri ni bukan entri berbayar. Entri ikhlas sebab minat Dato CT dari zaman Jerat Percintaan sampai la sekarang. Lama dah oihhh. I love u tokti..

16 Comments

  1. Tunggu abam Shah Rukh Khan buat tutorial make up la nanti ahkak share… hahahahahaha…!!

    *nak juga sebut SRK dia kann.. hope YB tak meluat baca komen ni.. hikssss..*

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge