BILA DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL

DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL

Ramai betul MUA sekarang ni kongsi ilmu mekap di Live FB kan? Mommy pun asyik terpengaruh je tau. Tapi masih setia dengan foundation Rosetyara sebab tu da bomb untuk Mommy. Huhu.. Yang lain-lain, dah macam-macam dah Mommy cuba beli dan cuba apply ilmu dorang tu. Haha. Makin improve la kot (perasan!).

Pastu, 2 hari lepas, tetiba timeline Mommy muncul makeup tutorial dari Dato CT menggunakan SimplySiti. Comel giler Tokti..

DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL

Meh Mommy kongsi step by step makeup tutorial Dato Ct. Banyak ilmu boleh dipraktik walau dialog video dia ada yang suara chipmunk. Hehe..

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Step 5

Step 6

Step 7

Step 8

Step 9

Step 10

Maka, selepas menonton tutorial Dato Ct ni, Mommy pun segera lah singgah sekejap Watson. Usha satu persatu barang yang ditunjuk, usha juga harga. Ok, not bad la juga harga produk SimplySiti ni.

Dari segi kualiti, Mommy rasa ok sebab dulu Mommy pernah guna eyeliner SimplySiti ni 4 batang dah kot. Haaa. Bagus macam tu la haa. Yang lain, kena la cuba dulu.

Entri ni bukan entri berbayar. Entri ikhlas sebab minat Dato CT dari zaman Jerat Percintaan sampai la sekarang. Lama dah oihhh. I love u tokti..

15 Replies to “BILA DATO CT BUAT MAKEUP TUTORIAL”

  1. Memang banyakkk sangat video make up sekarang. Kadang tu Ada yang Putih melepak muka. Beza ngan tangan hitam. Eeeee….
    Video TokTi best!

  2. Artis yang ada jual produk kecantikan seperti dato/ Siti elok juga buat tutorial macam ni…

  3. Makin banyak video tutorial mekap sekarang. Tapi akak tak pernah tengok video tutorial mekap ni, semua main mekap pandai² sendiri je. Hehehee!

  4. Produk SimplyCt memang murah…suka pakai eyeliner nya.

  5. bagusnya tips, simple but nice..menarik ini, boleh aplikasi hari2

  6. Bagusnya dato CT share Cara mekap dia. Mmg gorjes sgt

  7. fuhhh,, caya lahh Tok Ti

  8. suka lah tengok.. hehehhe..

  9. Gigih tau Afiq tengok semua sebab dia Dato Siti. Hahaha.

    1. hahaha i gigih letak sbb i suka dia laaa. hahaha

  10. Haaa ada gak tgk ig dia.. baru mlm td

  11. Saya kurang minat lagu dia tapi make up dia buat saya tengok setiap gambar. Cantik!

  12. Tengok Datok CT mekap macam senang je..

  13. Tunggu abam Shah Rukh Khan buat tutorial make up la nanti ahkak share… hahahahahaha…!!

    *nak juga sebut SRK dia kann.. hope YB tak meluat baca komen ni.. hikssss..*

    1. ahahaha. SRK buat makeup tuto, gamat dunia.. haha

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.