banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

YA ALLAH TAK SABARNYA | BALIK KAMPUNG

Oh angin.. kau kirimkan kalimah kasihku..

Agar dapat ku dengari kalamnya berbunyi..

Oiii.. salah lagu der..

Balik kampung.. wowowo

Balik kampung

Haaa.. ini baru lagu yang betul.

Syiok. Manyak syiok.

Rasa dah lama sangat tak balik Kedah. Ermm.. bulan 8 tahun lepas kot last balik. Selebihnya, ada mentua datang rumah. Mak pun ada datang juga. Abah je belum berjumpa. Excited sangat dengar anak nak balik. Dah tanya nak beli ikan, ayam bagai. Nak masak. Sobss.. Rindu abah juga.

Pagi ni start pergi servis kereta dulu. Then kejap lagi ambil Hannah, terus balik Kedah. Korang balik mana tahun ni?

Memandangkan rumah mak dan mentua tak jauh mana, so bergilir macam biasa. Nanti bersahur umah mentua dulu.

Raya mood on dah ni.

Korang yang nak balik kampung tu, hati-hati juga tau. Korang dah tahu ke belum yang sekarang ni, kalau korang jumpa bas atau pemandu yang gegiler di jalan raya, korang boleh simply whatsapp JPJ.

Haaa.. save no ni cepat-cepat.

011-5111 5252

Sape buat onar tu, terima la nasib nanti.

Selamat pulang ke kampung..

Dan Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri.

Maaf Zahir dan Batin.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post

ARIQ EMIR DARJAH 1.. SEBAKNYA RASA..

2019.. inshaa Allah Ariq akan menjalankan kehidupan sebagai pelajar sekolah. Bezanya, dia di dalam

CHECKLIST KE KOREA KETIKA MUSIM SEJUK

INGAT TRAVEL, INGAT COSMODERM : TRAVEL PACK COSMODERM

Setiap kali travel, antara item penting yang wajib masuk dalam senarai ialah set penjagaan

MINI GIVEAWAY YANIEYUSUF.COM

Mini Giveaway YanieYusuf.com Syarat-syaratnya: 1. Buat satu entry ”Mini Giveaway YanieYusuf.com” berserta gambar diatas

error: Content is protected !!