Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

BERJAYA JUGA KEJAR KAU WAHAI ADSENSE

Haaaa. dia punya level ketegaq sementara nak boleh dapat dia tu, macam kita ni wanita marhaen tapi kejar Aaron Aziz. Korang paham tak level susahnya tu? Korang ingat, Aaron Aziz tu hadap sangat ke nak kat kita ni? Sudah tentulah banyak cabarannya. Antaranya, korang kena berusaha lebih sikit. Tapi bukan la rampas dia. Usaha nak rapatkan ukhwah je. Macam tu juga la level adsense yang diva ni.

Haa kutuk kutuk..

Geram sungguh tau.. Hahahaha

Dah lama guwe mohon nak dapatkan Adsense ni. Dari syarat blog masih English, sampai dah tukar syarat Blog bahasa melayu boleh apply gak. Ke camne nak kata ntah. Lupa dah Mommy pun.

SEJARAH MOHON ADSENSE

Sehinggalah akhirnya, tarikh 8 Jun 2017 menjadi sejarah buat blog shehanzstudio ini. Syahdu pula rasa tau. Hahahahaha..

Ok sejarahnya Mommy mohon adsense buat kali ke sejuta pada 27 Mei 2017.

Kemudian tarikh 2 jun 2017 dapat email ni. Suruh masukkan code dulu. Kalau rezeki ada iklan muncul, nasib kau lah dia cakap. Dia yang cakap tauuuu.. Hahahha

ADSENSE

AKHIRNYA..

Tarikh 8 Jun dapat email seronok ni..

ADSENSE 3

Tarikh 12 Jun check dapat amaun ni.. Baru sehari. Alhamdulillah..

adsense 1

Tarikh 14 Jun saja check syok-syok. Bergerak la juga walau sikit.

ADSENSE

Baru Mommy faham nikmat bila ada adsense ni. Tapi, masih jauh lagi perjalanan dan ilmu yang Mommy perlu gali. Baru level jagung kan? Jagung mentah. Hahaha..

Moga dapat lagi timba ilmu bab adsense ni.

Yang belum ada, moga berjaya ye. Mohonlah sampai sejuta kali macam Mommy. Betul kata cikgu sohoque n cikgu apih, kalau giveup memang tak dapat la.. Tq cikgu2 kesayangan i. Salam berlapik. Ekeke..

Nak tahu lagi pasal adsense diva ni? Google je GUIDE TO ADSENSE.. selebihnya berusaha dan berdoalah. Good luck korang.

p/s : Penangan tak boleh tidur. Siap gak entri 1. Hadoi.

Tags: ,

33 thoughts on “BERJAYA JUGA KEJAR KAU WAHAI ADSENSE”

  1. Alhamdullillah tahniah

  2. Neeza says:

    tahniah dear 🙂 salam perkenalan

    1. YB Shehan says:

      tq sis. slmt bkenalan

  3. anuar says:

    Tahniah..
    Dah boleh buat pasif income melalui blog dah tu..

    1. YB Shehan says:

      Inshaa Allah. tq tuan

  4. Hafiz Rahim says:

    Tahniah awak. Pasni jaga akaun adsense awak elok2 ye. Adsense ni kuat merajuk skit. Keh keh keh

    1. YB Shehan says:

      fuh.. sama cam saya jgk ke, awak? aduh. nt saya cari awak juga la klu merajuk

  5. IQ tak tahu IQ punya akaun adsense macam mana, sebab dah ada ID, tak tahu la da approved ke tidak, kena belajar balik. Lagi satu, template baru tak boleh letak adsense, kena tukar lagi la jawabnya

    1. YB Shehan says:

      usha balik emel tu. sign in google adsense juga

  6. Sohoqus says:

    FUUuh tahniah.. x sesia ngopi ngan ai

    1. YB Shehan says:

      Bamhoq. Repeat. Nk mkn pan mi

  7. nini says:

    waah untung laaa….. harapnya dpt jugak sbb baru lepas apply smlm

    1. YB Shehan says:

      inshaa Allah Amin

  8. lisak says:

    alhamdulillah..tahniah kak she

  9. lokman says:

    tahniah…sapa2 ja bleh mntak…cuma malas dan rajin jadi penghalang…

    1. YB Shehan says:

      terima kasih. xle givap cepat. kena sbr. hehe

  10. Farahin Esa says:

    Adseng rejekkk i

  11. qaseh says:

    tahniah kakshe … alhamdulillah

  12. yanieyusuf says:

    nak gak apply.. doakan yanie pun berjaya tau…

    1. YB Shehan says:

      moga berjaya yanie

  13. Dedi says:

    Tahniah mommy.. moga usaha Mommy diberkati Allah..

  14. Julia Johari says:

    Alhamdulilah, tahniah shehan! Memang nak lepasi tahap adsense bukan mudah yg disangka…ajar juju please hehe

    1. YB Shehan says:

      Alhmdlh.. tq tq. Apply cm biasa je juju. Hehehe

  15. Dorsett Pink says:

    Ke sejuta kali?????!! Fuuuhh! Sebab tu lah saya tak nak buat adsense ni.. Jiwa saya tak cukup kental nak menghadap benda ni.. Huhu

    1. YB Shehan says:

      Hahahaha tau xpe. Kena kental. Hahahaha..

  16. Tahniahhh..kite masih zerooo..kire tak bjaye lagi laa kannn huhu

  17. PencariMakan says:

    Yahuuu!!! Boleh la dapat ice cream dari aunty shehanz.. Kahkahkaha

    1. YB Shehan says:

      Eskem? Bolehhhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!