IDEA HADIAH HARI IBU : COSMODERM GIFT SET FOR MOTHER’S DAY

IDEA HADIAH HARI IBU : COSMODERM GIFT SET FOR MOTHER'S DAY

Ibu.. Ibu.. Engkaulah Ratu Hatiku

Bila ku berdukaaaa. Engkau hiburkan selalu..

Ibu.. Ibu.. Engkaulah Ratu Hatiku

Rindunya Mommy kat mak..

IDEA HADIAH HARI IBU : COSMODERM GIFT SET FOR MOTHER'S DAY

Tahukah korang.. Hari Ibu bakal menjelma beberapa hari je lagi? 14 Mei iaitu pada hari Ahad ini.. Mesti ada yang dah merancang nak sambut Hari Ibu kan? Dah dapat idea ke macam mana nak sambut? Jom Mommy share.

6 IDEA BEST SAMBUT HARI IBU

Ada 6 idea / cara best yang Mommy nak cadangkan untuk korang yang nak sambut Hari Ibu. Antaranya ialah :

1. Bawa bercuti

2. Makan malam istimewa

3. Belikan pakej spa atau facial

4. Belikan kad, coklat dan bunga

5. Hadiahkan barang kemas atau aksesori kegemaran

6. Hadiahkan Set Hadiah Hari Ibu Cosmoderm in

HADIAHKAN IBU DENGAN “COSMODERM GIFT SET FOR MOTHER’S DAY

Mommy nak cadangkan korang beli salah satu Cosmoderm Gift Set ini untuk ibu/isteri korang (kalau yang baca entri Mommy ni sang suami lah ye).

Kenapa Mommy cadangkan jenama Cosmoderm? Sebab jenama ini ialah jenama yang selamat, halal dan diyakini berkesan. Itu berdasarkan pengalaman sendiri sepanjang Mommy gunakan hampir setahun dengan Cosmoderm ni tau. Memang bagus sangat di samping harganya pun mampu milik.

Cosmoderm Gift Set for Mother’s Day ini didatangkan dalam bungkusan cantik yang disertakan sekeping kad ucapan Hari Ibu dan kod Promo untuk kegunaan seterusnya.

1. SET BEAUTIFUL SKIN FOR MUM

IDEA HADIAH HARI IBU COSMODERM GIFT SET FOR MOTHERS DAY - BEAUTIFUL SKIN FOR MOM SET

Hadiahkan Set Beautiful Skin for Mum yang membantu mencantikkan lagi kulit wajah Ibu dengan:

  • Vitamin E Magic Exfoliating Gel
    • Fungsi : Gel skrub yang bertindak membuang sel-sel kulit mati, bintik-bintik hitam & putih di muka. Ia juga sesuai untuk mengecilkan pori di wajah, mengurangkan parut jerawat dan sebarang parut kesan demam campak atau pigmentasi kulit
    • Jenis kulit : Normal dan Kombinasi
    • Cara guna : Tuang sedikit Vit E Exfoliating Gel di tapak tangan & urut di wajah perlahan-lahan. Guna seminggu sekali selepas mencuci wajah
    • Ramuan : Aqua, Hibiscus Sabdariffa Flower, Aloe Vera and Witch Hazel
  • Vitamin E Moisturising Mask
    • Fungsi : Menambah kelembapan wajah supaya menjadi lebih lembut
    • Cara guna : Sapu di muka dan leher, biarkan selama 30 minit dan bilas Guna 2 kali dalam tempoh seminggu
  • Harga promosi : RM47 sahajaaa!

2. SET PAMPER YOUR MOM

IDEA HADIAH HARI IBU COSMODERM GIFT SET FOR MOTHERS DAY - Pamper Your Mom Set

Manjakan Ibumu dengan Set Pamper Your Mom yang terdiri daripada 2 jenis produk iaitu:

  • Vitamin E Body Serum
    • Fungsi : Haruman lembut yang diperkaya dengan madu dan Vitamin E, yang sangat mudah diserap ke kulit tanpa rasa berminyak dan memberi efek kulit selembut sutera serta merta.
    • Cara guna : Selepas mandi, picit sedikit Vitamin E Body Serum dan sapukan seluruh badan. Tumpukan bahagian lengan dan kaki.
    • Jenis kulit : Normal – Kering
    • Ramuan : Sunflower Seed Oil, Rosehip Oil and Honey
  • Vitamin E Body Exfoliating Scrub 
    • Fungsi : Merangsang pembaharuan sel kulit untuk kelihatan lebih muda, cerah dah berseri, serta membantu merawat jerawat di badan.
    • Cara guna : Picit sedikit Vit E Body Exfoliating Scrub ke atas tapak tangan yang basah, buat urutan secara membulat  ke badan untuk membuang sel-sel mati. Tumpukan kawasan-kawasan yang kasar seperti siku, lutut dan tumit.
    • Jenis kulit : Normal – Kombinasi
    • Ramuan : Cucumber Extract, Witch Hazel, Rosehip Oil dan Honey
  • Harga promosi : RM35 sahajaaa!

3. SET MOM’S FAVOURITE

IDEA HADIAH HARI IBU COSMODERM GIFT SET FOR MOTHERS DAY - Moms Favourite Set

Hadiahkan Set Mom’s Favourite buat ibu yang terlalu cintakan bauan bunga mawar, dengan:

  • Vanity’s Favourite Perfumed Body Lotion
    • Fungsi : Losyen badan wangi yang diperkayakan dengan Vitamin E bertindak melembutkan kulit, licin dan wangi sepanjang hari
    • Cara guna : Mudah! Sapukan di seluruh badan selepas mandi
    • Ramuan : Sunflower Seed Oil, Vitamin E, Vitamin dan Rosehip Oil
  • Vanity’s Favourite Perfumed Shower Gel
    • Fungsi : Gel mandian eksklusif yang melembutkan kulit seperti sutera dan wangi sepanjang hari
    • Ramuan : Aloe Barbadensis Leaf Extract
  • Harga promosi : RM34 sahajaaa!

4. SET ACTIVE MOM

IDEA HADIAH HARI IBU COSMODERM GIFT SET FOR MOTHERS DAY - Active Mom Set

Untuk Ibumu yang aktif dan sentiasa meletakkan keutamaan keluarga berbanding diri sendiri, hadiahkannya dengan Set Active Mom iaitu:

  • Advance Moisture Therapy Cream
    • Fungsi : Sesuai untuk tangan yang kasar dan pecah-pecah serta tumit retak, ia bertindak melembutkan kulit kasar tersebut. Yang penting, tidak berminyak apabila disapu.
    • Cara guna : Sapu di kawasan kulit kasar atau tumit retak
    • Ramuan : Vitamin E, Tea Tree Oil and Herbal Extract
  • Vanity’s Favourite Deep Heat Lotion
    • Fungsi : Losyen haba yang sangat nyaman digunakan untuk membantu melegakan sakit-sakit otot, sakit kepala dan hidung tersumbat serta sebagai prep losyen sebelum melakukan sebarang senaman.
    • Ramuan : Sunflower Seed Oil, Peppermint Oil and Ginger Root Oil
  • Harga promosi : RM38 sahajaaa!

TEMPOH PROMOSI

Peringatan buat korang, tempoh promosi Cosmoderm Gift Set ini sehingga 20 Mei 2017 sahaja tau. Buat pembelian sekarang melalui website Cosmoderm, Lazada, 11th Street & Shopee. Yes. ONLINE SAHAJA.

Walau apa jua hadiah yang kita berikan.. ingatlah.. tiada yang lebih berharga buat ibuMu melainkan kasih sayang dan cinta dari anak-anak. I love you Mak. Dan Mommy harap anak-anak Mommy menyayangi Mommy lebih dari segalanya. Selamat Hari Ibu buat semua wanita teragung..

14 Replies to “IDEA HADIAH HARI IBU : COSMODERM GIFT SET FOR MOTHER’S DAY”

  1. idea yang bagus ni shehan

    1. Shehan rs nk grab semua. Hahaha

  2. mesti mak suka kalau dapat hadiah gni..

    1. kan.. heheh.. harga mampu milik

  3. Set no 4 tu best… Yg lain mcm x sesuai dgn mak aku kecuali yg No 4 tuu…

    1. sesuai ja yg lain pun. hehe.. cuba la bg. depa mau aih.. hehehe

  4. Mnarik ni,berkenan lak set active tu…

    1. aah kan? mmg best.. cntik lak tu packaging dia..

  5. Menarik idea ni, boleh kongsi kebaikan barangan Cosmoderm dengan mak kita.

    1. kan. sy pn pnh bg mak n mentua pkai cosmoderm nye deep heat tu..

  6. SS pun bercadang nk beli utk mama SS gak

    1. sy suka shower gel. hehehe

  7. Terima kasih dapat idea bila membaca nukilan puan. Item no 4 terbaik!

    1. ssuai la. org tua2 selalu sakit2 lenguh kan..

Leave a Reply

CommentLuv badge