PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! | PERFUME DEXANDRA

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 4

Pakwe:”Sayang, you kentut ya?”

Makwe:”Ha’ah I kentut, sorry yer”

Pakwe:”Bau dia mcm perfume De’Xandra!”

Makwe:” Kenapa? Wangi ke?”

Pakwe:”Bukan…. Tahan lama!”

Hahaha.. ok gurau.. Nak kasi korang longgar pipi sikit untuk senyum.

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 2

Nak cite ni, Mommy sebenarnya dah lama aim Perfume Dexandra ini. Ramai sangat bagi feedback cakap:

“serius best, serius wangi, serius tahan lama”

Mommy ni bukan boleh.. Mudah terpengaruh dengan rakan sebaya ni.. Jahat tau. Tambah-tambah kalau orang dah cakap “serius..serius..” Eh geram pulak kitewwww..

Serius cakap, nak pilih perfume mana satu pun dah buat Mommy pening. Belum cuba hidu lagi macam-macam bau dia. Banyak sangat pilihan weh..

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 16

Dan akhirnya, Mommy cuba juga Perfume Dexandra ini. Mommy cuba #dexandrachloe. Trial size dulu la.. Mak aihhh.. Jatuh cinta terus!! Itu baru yang calit. Lepas tu mamakembartiga cakap, kalau spray, lagiiiiiiiiiiii best! Aishhhh.. dugaan apakah yinnni???

PERFUME DEXANDRA | VSBOMBSHELL

Diinspirasikan dari bauan perfume Victoria Secret, Mommy tertarik nak cuba perfume yang hot selling ni. Memang hot weh! Se’hot’ model VS lah kiranya..

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 16

Maaf.. yang belakang tu bukan model VS walaupun seksi juga k. Kihkih..

5 ALASAN KENAPA #MESTIPILIH PERFUME DE’XANDRA?

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA

Alasan paling bernas Mommy boleh kongsi dengan korang ialah:

Wangian Tahan Lama!

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 9

Ciri-ciri utama yang Mommy pentingkan dalam memilih perfume ialah BERAPA JAM WANGIANNYA BERTAHAN? Dan selalunya yang branded perfume la kan power sikit bab ketahanan wangian tu kan? Tapi mahal la pulak kan?

Disebabkan masalah bajet nak beli Branded Perfume tadi, maka pilihlah De’Xandra Perfume ini. Kenapa bayar lebih kalau baunya juga tahan lama, namun harganya bajet! Kan? Kan? Harga berapa tu nanti Mommy cerita.

Boleh bawa solat!

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 10

Ye sayang. Boleh.. Inshaa Allah. Takde masalah. Alkohol terbaik ialah daripada ekstrak tumbuhan. Dan alkohol De’xandra ni daripada ekstrak tebu tau. Maka, boleh dibawa solat & ianya halal digunakan.

Satu lagi, boleh bawa travel. Sebab saiznya tu tak la besar sangat pun..

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 6

Sebotol tahan lama..

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 11

Kalau dengan saiznya tu, dan penggunaan yang tidak terlalu kerap (sebab wangian tahan lama), memang lambat la nak habis. Sebab tu berbaloi-baloi korang guna perfume De’Xandra ni..

Harga pasaran tidak membebankan

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 12

Harga sebotol cuma RM65 (35ml) (free pos) dan untuk saiz trial (3ml) cuma RM10. Korang yang suami tu, kalau rasa nak hadiahkan untuk isteri, memang elok sangat. Dan yang penting, korang tak perlu jeles sangat sebab korang pun boleh grab untuk diri sendiri. Nah.. 2 botol RM120 je. Jimat kan? Hihi.

Kualiti Dijamin

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 13

Kualiti tinggi dijamin.

MENANG IPHONE MERAH

Ada cabutan bertuah laaa. Mommy dah alang-alang ada sebotol perfume dexandra ni, terus install Apps De’xandra. Cuba nasib kat situ. Manalah tahu kan..

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 17

KAT MANA NAK BELI?

Korang boleh je intai IG Shop @Kedai_MamaKembarTiga milik Mama Kembar Tiga ni..

Atau nak lagi mudah, korang terus whatsapp MK3 tu dengan hanya klik di sini > www.wasap.my/60133935052. Mudah je..

12 Replies to “PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! | PERFUME DEXANDRA”

  1. yer dah dapatkan juga perfume dexandra nih dari mamakembar tiga …pilihan ai ialah gucci flora….memang sweet sangat ….ses sweet ai gituuuuu

    1. nt nk cuba gucci plak.. hehehe

  2. senang la lps ni nk oder. tq she utk best detail entry ni

  3. perfume dexandra memang best pun. sebab adik pun pakai. dia da repeat 2x

  4. TQ tq shehan! Nnt order lagi naaa hehehe

  5. Nak order! IQ suka sangat Dexandra ni, IQ suka Burberry punya. tak restock lagi, memang tahan lama,

    1. Ha order2. Mama kembar 3 ada dlm grup kbba. Hehehw

  6. Pernah pakai dulu .. heheh memang tahan lama dan wangi . tunggu abes dulu baru nk beli lagi . ada contest eh ? bestnyaaa.. nk join la .. manatahu menang 😀

    1. Yup. Cpt2.. kna ada barcode tu.. sblm abeh april. Hehe

  7. Hari tu ada sorang pekerja ayah mertua saya jual perfume ni..
    Ingat nak beli hari tu… Tapi tak sempat..

  8. kebanyakn orang kata perfumeni wangi..tak pernah cuba lagi..hehee

    1. Mmg bes nad. Akk guna trial size pn syok dh. Hihi. Bila spray lg la syok

Leave a Reply

CommentLuv badge