Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

PEMENANG IPHONE 7 TYZARA IALAH..

Emosi betul Mommy dari malam tadi tau. Hahahaha. Ini gara-gara Ben Ashaari buat teaser untuk pemenang contest Kenapa Aku Pilih Tyzara?

kenapa aku pilih tyzara

Berdebar apabila pada mulanya baca entri pengumuman Pemenang Iphone Tyzara. Rupa-rupanya pengumuman pertama ialah pemenang Share Terbanyak (Lisa ciksepet.com) & Pemenang Tempat Ketiga Artikel Terbaik (Raji razzwey.com). Tahniah walau apapun. Haihhh. Gigil k nak buka entri tu pun.

Kemudian.. datang pula entri kedua dari Ben juga. Keputusan Akhir Pemenang Iphone 7 Tyzara ialah…. rupa-rupanya Pemenang Tempat Kedua Artikel Terbaik je. Arghhhh.. Tensen! But anyway.. tahniah Kak SS (shiqeensattar.com) menang tempat kedua.

Serius cakap.. nampak macam simple je task dia.. Tulis entri Kenapa Aku Pilih Tyzara? Tapi bukan semudah itulah. Macam-macam kena fikir woo..

Apapun keputusannya.. semua peserta dah usaha yang terbaik. Tahniah untuk semua..

Inshaa Allah redha dengan apa jua keputusannya. Tak pernah rasa berdebar seteruk ni tau. Hahaha. Awak sangat nakal.. nakal nakal nakal Ben! Grrrrr.. Mommy syak, ini kes lepas 2 jam bersama Harith Iskander..

****
UPDATE

Pemenang utama iphone7 Tyzara dah diumumkan. Tahniah Kak Nani (mamakembar3.com). Terbaik la kak. Untung boleh guna di Korea nanti. Woot woot!

Debaran tamat! Moga terus maju jaya.

Tags: , , , ,

10 thoughts on “PEMENANG IPHONE 7 TYZARA IALAH..”

  1. Nina Mirza says:

    Tu dia… setelah 2jam Ben bersama Harith Iskandar
    Hahaa

    1. YB Shehan says:

      kan. hahahahahha

  2. Dah takyah nak berdebar sangat. Debaran ni untuk pemenang jer… kuang kuang kuang! Anyway tq dear… I kecewa dpt no 2!

    1. YB Shehan says:

      masih ada peluang selagi tak diumumkan. hahahaha

    2. YB Shehan says:

      bersyukurlah.. skurang2nye menang..

  3. Tu laa ni semua gara gara aben, aii yang tak stress masa join kontest pun tetiba jadi stress debar debar tunggu keputusan hahaha. Nasib 2 jam je dia ngan Harith, kalau 2 bulan? Mau heart attack dah kita semua dia kenakan hahaha

    1. YB Shehan says:

      hahaha semua boleh jd pemenang anytime skrg.. kan? hehehe.. amin

  4. nini says:

    sib baik tak masuk hahaha.. kalau tak tumpang stress jugak

  5. ciksepet says:

    backlink please hahahahah…. ada satu lagi contest.. rilekss naaaa

  6. wahhhhhhh tahniah semua……kita semua pemenang walaupun kalah…..pemenang dihati masing2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!