MOMMY.. KAKI SAKIT LENGUH!!! NAH.. COSMODERM DEEP HEAT LOTION!

“Mommy.. Kaki Sakit Lenguh”

Itu ayat Hannah.. Bahasa Melayu yang kadang-kadang masih kelakar. Ditambah dengan drama tangisan setiap kali mengadu ‘kaki sakit lenguh’ tu, bertambah-tambah kelakar rasa. Sebab.. setiap kali dia nangis, Mommy gelak dulu. Sakit lenguh.. sakit lenguh.. Lenguh je dah laaaa.. Mommy dah faham dah..

Memandangkan drama tangisan dah bermula, Mommy pun ambillah minyak gamat.. Tak tahan diurut pulak budak ni. Lama dah urut ni. Tak berkesan keee.. Mommy nak cuba minyak panas ke??? Kang menjerit pulak budak ni!

CUBA JUGA COSMODERM DEEP HEAT LOTION

Mommy ambil Cosmoderm Deep Heat Lotion ni.. Sapu sikit-sikit je sebab kulit budak-budak kan nipis. Ditambah Hannah pula kuat drama. Baik jangan cari pasal..

Eh dah kenapa pula Ariq Emir yang jadi model ni? Haha. Sebab dia pun pengguna juga kadang-kadang.

Mula-mula meraung juga Hannah.. Sebab Mommy sapu tu dah rasa warm-warm gitu. Tak la panas pun. Sikit je pun. Haihhh..

Tak lama lepas tu.. dia cakap dia dah nak tidur.. Haaaaa.. Ok dah la tu. Ok kan Kakak??

Nasib baik Mommy nak juga sapu Cosmoderm Deep Heat Lotion ni.. Kalau tunggu drama dia tak nak kasi sapu tu.. sampai esok ler nangis kaki sakit lenguh tu..

Tq adik sudi jadi model untuk Mommy. Ye lah.. Ke hulu hilir adik main lotion favourite Mommy Daddy ni. Jangan sampai kena mata pulak tauuu..

Lotion ni murah je. Boleh beli kat farmasi. Ada macam-macam fungsi tauuu.. nak bersenam pun sesuai sangat-sangat!! 1 rumah wajib ada 1 lotion ni at least.

Masa Mommy travel ke Korea tahun lepas.. lotion ini lah penyelamat Mommy..

Kalau Mommy ‘kaki sakit lenguh’ masa tu.. siapa nak urut?? Huhuhu…

5 Comment

  1. Best jugak ni.. boleh gunakan utk travel atau berjalan jauh..
    anuar recently posted…10th FIRA Malaysia Cup 2017 pada 14-19 Mei 2017 di Politeknik Sultan Idris Shah (PSIS), Sabak Bernam SelangorMy Profile

    1. yup.. mmg penyelamat betul masa travel.. hehe.. tukang urut xde. nasib ada deep heat lotion ni.. ssuai sgt

  2. Best nie.. bolehlah Sha cuba nanti..

    1. yup. mmg best..

  3. Mmg benda wajib ada kat rumah ni. Bila kembung perut ka sakit pinggang, sapu ni mmg legaaa

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.