ENTRY MEROYAN YANG ORANG SUKA??

Betul ke? Meroyan yang dorang suka tu kalau kita bebel marah orang dan marah diri sendiri kot. Hahaha. Entah lah. Mommy jarang nak meroyan marah orang dalam blog. Tak pandai. Sebab kalau marah sangat, Mommy lebih suka diam sampai heal sendiri. Dan orang tak amek port untuk pujuk pun. Kan? Eh.. mana dorang sedar pun Mommy diam kan?

Kalau Mommy diam ngan Daddy tu.. maksudnya tengah biol sorang-sorang la tu. Dah diam lama sikit, tetiba ajak keluar. Haishhhh.. mudah sungguh makan pujuk. Hmmm..

Entri sedih.. antara feedback yang orang cakap sangat beremosi jika baca. Apatah lagi melibatkan anak. Ermm.. banyak nak cerita lagi tapi selalu terbantut.

Eh korang dah makan ke belum? Pagi tadi sempat goreng nasi je. Itu pun sebab Hannah request. Laaa. Nasi Goreng bodo pun kemain dia puji sedap. Hahaha.. bukan susah pun. Goreng nasi dengan telur dan sos je. Done! Hahaha…

Sejak kerja dari rumah ni.. life mula-mula tu macam tak boleh adapt lagi. Nak hadap komitmen kerja, then japgi nak hadap Ariq, nak commit bab masak pulak, lepas tu ambil Hannah dari sekolah, setelkan pula bab makan minum mandi sebelum hantar semula ke sekolah petang (kafa). Balik kang sambung bab kerja, tidurkan Ariq lagi. Haha. Kelam kabut mula-mula dulu. Lama-lama ok sikit la.

Baru dapat 1 bad news plak. Hmmmm.. mood memang kelaut lah nampaknya lagi.. ermmm.. tabahlah..

(Visited 34 times, 1 visits today)

2 thoughts on “ENTRY MEROYAN YANG ORANG SUKA??”

  1. Julia Johari says:

    Semoga dipermudahkan urusan shehan…pandai hannah ambil hati puji nasi goreng sedap…anak2 jujur.

  2. Ema says:

    memang dah berhenti kerja yer yb shehan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post

DARIPADA SURUH, LEBIH BAIK AJAK | TIPS AJAK ANAK SOLAT

Liat bila disuruh, terutamanya bab solat. Ibu bapa boleh amalkan doa seperti di bawah

LITTLE CALIPH SPORTS DAY 2016 TANPA MOMMY (SAD!)

Mommy delay agak lama untuk post entri ini. Sedih. Kenapa? SEBAB MOMMY TIADA KETIKA

TUNAIKAN IMPIAN ANAK-ANAK BAITUL AMAL KE BEEBOP CIRCUS

TUNAIKAN IMPIAN ANAK-ANAK BAITUL AMAL KE BEEBOP CIRCUS | Berasa bertuah dan berbangga sekali

error: Content is protected !!