2 BLOGGER KBBA9 TERJAH..

Haaa tudia.. terjah la sangat.

MakcikPoyak dengan MakcikPerfume datang hantar pesanan. Esok Makcik Sabun pulak datang. Haha.

MakcikPoyak.. Maaflah.. Mommy tak reti senyum macam makcik poyak tu.. Haha.. dah jadi trademark dah senyuman tu, tapi Mommy gagal lagi.

Nak tengok trademark #senyumankaklong tu? Ni haaa..

Sama kan? Hahaha.. #creditpickaklong

Ok setel kroni Poyak.

Datang MakcikPerfume pulak. Haha. Passing perfume best gilaaa!! Nanti Mommy cerita lain entry la bab tu..

Sambil datang tu.. Mommy jemput lawat rumah Mommy sekali. Ajak anak2 mandi kolam.

Sambil lepak sambil makan.. sambil borak. Next time kena bawa tikar lah bentang situ. Haha.. tak tak.. next time makan kat rumah Mommy dulu. Then baru turun mandi.

Tq makcikpoyak & makcikperfume bawa makanan banyak betul. Maaf ler, tuan rumah tahu buat air je. ChefDaddy plak outstation. Tak dapek la nak ready apa-apa. Kahkah..

Berbaloi la budak2 mandi sini. Sampai maghrib tak nak balik lagi. Hahahaha..

Mandi kolam budak2. Kolam dewasa. Dah cakap, datang lambat sure tak puas mandi nanti. Hihi..

Maghrib kat rumah dulu sebelum balik.. Hannah & Ariq pun excited betul dapat kawan baru. Hihi..

Nasib kembar 3 ni tak tanya kenapa ada garis tengah kat tv Mommy tu tau.. kecik ati Mommy nanti. Kahkahkah..

Repeat next time. Nasi lemak tauuuu.. huuuu

2 Comment

  1. Hahahaha siap buat entry tu! Konpem makcikPerfume nak terjah rumah mommy lagi, nak terjun kolam gak hehehe

  2. Alaaaa..makcik sabun xdapat datang…next time insyAllah…anak2 siap ajak pergi sendiri ni..

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.