MOMMY.. KAKI SAKIT LENGUH!!! NAH.. COSMODERM DEEP HEAT LOTION!

Published on :

“Mommy.. Kaki Sakit Lenguh” Itu ayat Hannah.. Bahasa Melayu yang kadang-kadang masih kelakar. Ditambah dengan drama tangisan setiap kali mengadu ‘kaki sakit lenguh’ tu, bertambah-tambah kelakar rasa. Sebab.. setiap kali dia nangis, Mommy gelak dulu. Sakit lenguh.. sakit lenguh.. Lenguh je dah laaaa.. Mommy dah faham dah.. Memandangkan drama tangisan dah bermula, Mommy pun ambillah […]

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! PERFUME DEXANDRA - 4

PERFUME BAJET TETAPI TAHAN LAMA BAUNYA! | PERFUME DEXANDRA

Published on :

Pakwe:”Sayang, you kentut ya?” Makwe:”Ha’ah I kentut, sorry yer” Pakwe:”Bau dia mcm perfume De’Xandra!” Makwe:” Kenapa? Wangi ke?” Pakwe:”Bukan…. Tahan lama!” Hahaha.. ok gurau.. Nak kasi korang longgar pipi sikit untuk senyum. Nak cite ni, Mommy sebenarnya dah lama aim Perfume Dexandra ini. Ramai sangat bagi feedback cakap: “serius best, serius wangi, serius tahan lama” Mommy […]

PHOTOSHOOT RAYA KBBA9 2017 - 2

PHOTOSHOOT RAYA KBBA9 2017 | GEMPAK GILER!

Published on :

Photoshoot Raya KBBA9 2017 gempak giler beb!! Sekali lagi, Mommy berpeluang sertai photoshoot raya kbba9 buat kali kedua. Tahun lepas, Photoshoot Raya KBBA9 bertempat di Matic, tahun ini, satu lagi tempat menarik kami terjah iaitu di Muzium Warisan Melayu, UPM!! Jam 630 pagi Mommy dah bertolak dari rumah. Haa punya takut sampai lambat. Tak nak […]

ENTRY MEROYAN YANG ORANG SUKA??

Published on :

Betul ke? Meroyan yang dorang suka tu kalau kita bebel marah orang dan marah diri sendiri kot. Hahaha. Entah lah. Mommy jarang nak meroyan marah orang dalam blog. Tak pandai. Sebab kalau marah sangat, Mommy lebih suka diam sampai heal sendiri. Dan orang tak amek port untuk pujuk pun. Kan? Eh.. mana dorang sedar pun […]

2 BLOGGER KBBA9 TERJAH..

Published on :

Haaa tudia.. terjah la sangat. MakcikPoyak dengan MakcikPerfume datang hantar pesanan. Esok Makcik Sabun pulak datang. Haha. MakcikPoyak.. Maaflah.. Mommy tak reti senyum macam makcik poyak tu.. Haha.. dah jadi trademark dah senyuman tu, tapi Mommy gagal lagi. Nak tengok trademark #senyumankaklong tu? Ni haaa.. Sama kan? Hahaha.. #creditpickaklong Ok setel kroni Poyak. Datang MakcikPerfume pulak. Haha. Passing […]

SLOW SLOW DEKO RUMAH IMPIAN

Published on :

Deko rumah impian sebenarnya sangat mencabar. Dah la takde ilmu dekorasi sangat. Jadi Mommy banyak rujuk page Mommy sendiri iaitu page Shehanzstudiodotcom & Idea Susun Atur & Dekorasi untuk dapat idea sikit. Mommy masuk rumah baru ni 1 Februari 2017 lalu. Bajet memang tak banyak la bila masuk tu. Kena jimat sana-sini. Betullah cakap orang.. nak […]