KENAPA WANITA SUKA LELAKI GELAP? KORANG RASA?

Haaaa.. taste taste. Ada yang pernah cakap, dia prefer dark skin type of man sebagai calon hati.

Amboi. Warna pun ada pilihan ke? Favoritisma betul. Bukan setakat Dark.. Nak pakej Tall & Handsome sekali. Amboi tamaknya..

Walaupun Mommy memang pandang KJ je.. tak semestinya dia pandang Mommy. KJ kan diberi jolokan DTH tu. Hehehe. Tapi ye la.. dengan extra kesadoan yang fit (eh camne tu), memang tak hairan la wanita boleh jatuh hati ngan dia.

Tolong KJ.. Tolong!

Tolong berhenti menari nari dalam mimpiku lagi. Oh nooo..

Lalalala..

Ok Mommy ada buat survey..

KENAPA WANITA SUKA LELAKI GELAP? KORANG RASA?

Antara alasan yang diberi ialah..
1. Lelaki gelap nampak lebih maskulin.. lebih jantan gitu. Aummmm..

2. Lelaki gelap lebih rajin. Dok tengah panas yang gelap tu. Haha. Ok tu rekaan Mommy. Haha.

3. Lelaki gelap tak payah risau jerawat seketul muncul tiba-tiba. Parut pun tak payah risau. Dia macam jadi blend elok kat muka. Haha. Lagipun.. orang tak nampak (buat buat tak nampak)

4. Lelaki gelap tak menyilaukan mata korang. Hahaha. Betul la. Putih kang.. pantul weh. Hahaha.

5. Gelap atau hitam ni lebih manis. Sweet like sugar with choco on top. Ewah.

6. Lebih dianggap seksi di mata wanita. Haha.. orang putih ni nampak cute je kot. Lalalala..

7. Lebih nampak matang dan sasa. Selak sket baju. Nampak toughnye. Ehhh gatalnya kan korang..

8. Tak nampak jambu sangat. Kan? Kan? Hahaha..

9. Masuk dengan semua warna. Hitam kan? Hahahahahahahahah ni win.

Hahahaha. Kena pilih lelaki pun ikut warna ke? Mommy ni bersyukur je ada orang nak. Kalau tak.. mereput ler. Dah rezeki yang nak kat Mommy tu Dark Tall Handsome. Nak buat camne kan? Hahahahaha. Dengki ler tu.

..

Yang putih.. anda nampak bersih dan suci. Takpe la silau pun. Jangan marah tau.. Kahkahkah. Mommy takde komen lebih sebab laki pun DTH.. KJ kan. Eh.. astaghfirullah. Macam KJ.. Hahaha..

Mommy harap dapat jumpa KJ secara live one day. Kelu gak kot kalau jumpa. Takut tak cam laki. Ahahaha.. larikkkkk.. #guraujer.

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.