CARA RAWAT KULIT KERING DENGAN VITAMIN E CREAM COSMODERM

vitamin e CREAM cosmoderm untuk kulit kering

VITAMIN E CREAM COSMODERM

Mommy balik dari Korea dah dekat 2 bulan dah. Dan sepanjang 5 hari di sana, Mommy setia dengan set travel Cosmoderm untuk menjaga kulit Mommy.

INGAT TRAVEL, INGAT COSMODERM TRAVEL PACK COSMODERM

Namun selepas pulang dari Korea, Mommy tak tahu mana Mommy campak Vitamin E Cream tu. Yang lain ada, Mommy syak anak-anak ambil main & tak tahu letak mana.. Huwaaaaaaaaaaaaaa..

Berkira-kira nak beli lagi sebab dah serasi sangat, tapi asyik terlupa je.

Dan kesannya, muka Mommy makin dry! Nampak kering dan kasar. Stress betul!!

Dan pelbagai krim Mommy dah cuba sepanjang 2 bulan ini, keadaan masih sama.

Dan baru-baru ini kan Mommy ada kemas rumah sewa untuk berpindah ke rumah sendiri, tetiba Mommy terjumpa bawah katil Hannah. Ohmai! Kat sini rupanya!! Mommy rasa, Mommy yang bawa ke bilik tidur. Lepas tu, jatuh bawah katil Hannah. Hahahaha. Salah sendiri la ni.. Sori anak.. Hii..

Jadi, sepanjang seminggu Mommy di rumah baru ini, Mommy amalkan semula Vitamin E Cream Cosmoderm 3000 I.U ini.. Sapu je setiap kali lepas mandi..

VITAMIN E CREAM COSMODERM 3,000 I.U

Ciri-ciri Vit E ini adalah:

  • Penyelamat kulit daripada kering, diperkaya dengan minyak Vitamin E, Minyak Rosehip dan Minyak Zaitun
  • Melindungi kulit dan menghalang kekeringan melampau yang boleh menyebabkan kulit mengelupas
  • Membantu mengurangkan garis halus, kedutan, parut dan kulit kusam
  • Yang bestnya, semua produk Cosmoderm memang selamat dan Halal!

Dan dalam masa yang sama, Mommy minum air kosong lebih banyak dari biasa.

Magiknya, Mommy dah mula rasa kulit makin lembap. Nak apply foundation pun mudah sikit dari sebelum ini. Ahhhh bestnya. Tak rugi amal Vitamin E Cream Cosmoderm untuk kulit kering cam Mommy ni ha.. Lupakan yang lain. Paling best, murah der!!

Tergugat pula tengok sahabat Mommy, salah seorang #hdaecrew dah borong Cosmoderm ni. Banyak pulak tu. Katanya untuk rawat wajah kusam dan nak hadiahkan untuk adiknya sekali. Masalah yang sama dengan Mommy la.. kulit kering!

CARA RAWAT KULIT KERING CUBA VITAMIN E CREAM COSMODERM

Jeles. Jeles. Nak juga la.. Hehe..

P/S : Korang jangan lupa baca rawatan alternatif untuk penyakit kulit ekzema pada bayi ni. Ada 5 cara merawat penyakit kulit ini yang patut korang baca..

8 Replies to “CARA RAWAT KULIT KERING DENGAN VITAMIN E CREAM COSMODERM”

  1. ummi pakai juga ,dan memang best oakai b4 aply foundation. best lagi minyak vit e, roseship
    umminani recently posted…Printing Tshirt Murah Dengan A.J Cetak EntMy Profile

    1. Hehehe jenis minyak dah beli argan oil. Tgk nt cmne..

  2. Vit E Cosmoderm ni memang bagus, akak pun guna
    Mama Kembar 3 recently posted…Siapa Nak Habiskan Ni?My Profile

    1. ni yang tlg heal kulit saya skrg.. dun gibab

  3. Kalau kulit berminyak nak guna produk mana?

    1. TTO.. tea tree oil

  4. Bole ke letak bawah mata cream vitamin e ni

    1. Boleh satu muka.. kcuali kelopak..

Leave a Reply

CommentLuv badge