Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

CARA RAWAT KULIT KERING DENGAN VITAMIN E CREAM COSMODERM

VITAMIN E CREAM COSMODERM

Mommy balik dari Korea dah dekat 2 bulan dah. Dan sepanjang 5 hari di sana, Mommy setia dengan set travel Cosmoderm untuk menjaga kulit Mommy.

INGAT TRAVEL, INGAT COSMODERM TRAVEL PACK COSMODERM

Namun selepas pulang dari Korea, Mommy tak tahu mana Mommy campak Vitamin E Cream tu. Yang lain ada, Mommy syak anak-anak ambil main & tak tahu letak mana.. Huwaaaaaaaaaaaaaa..

Berkira-kira nak beli lagi sebab dah serasi sangat, tapi asyik terlupa je.

Dan kesannya, muka Mommy makin dry! Nampak kering dan kasar. Stress betul!!

Dan pelbagai krim Mommy dah cuba sepanjang 2 bulan ini, keadaan masih sama.

Dan baru-baru ini kan Mommy ada kemas rumah sewa untuk berpindah ke rumah sendiri, tetiba Mommy terjumpa bawah katil Hannah. Ohmai! Kat sini rupanya!! Mommy rasa, Mommy yang bawa ke bilik tidur. Lepas tu, jatuh bawah katil Hannah. Hahahaha. Salah sendiri la ni.. Sori anak.. Hii..

Jadi, sepanjang seminggu Mommy di rumah baru ini, Mommy amalkan semula Vitamin E Cream Cosmoderm 3000 I.U ini.. Sapu je setiap kali lepas mandi..

VITAMIN E CREAM COSMODERM 3,000 I.U

Ciri-ciri Vit E ini adalah:

  • Penyelamat kulit daripada kering, diperkaya dengan minyak Vitamin E, Minyak Rosehip dan Minyak Zaitun
  • Melindungi kulit dan menghalang kekeringan melampau yang boleh menyebabkan kulit mengelupas
  • Membantu mengurangkan garis halus, kedutan, parut dan kulit kusam
  • Yang bestnya, semua produk Cosmoderm memang selamat dan Halal!

Dan dalam masa yang sama, Mommy minum air kosong lebih banyak dari biasa.

Magiknya, Mommy dah mula rasa kulit makin lembap. Nak apply foundation pun mudah sikit dari sebelum ini. Ahhhh bestnya. Tak rugi amal Vitamin E Cream Cosmoderm untuk kulit kering cam Mommy ni ha.. Lupakan yang lain. Paling best, murah der!!

Tergugat pula tengok sahabat Mommy, salah seorang #hdaecrew dah borong Cosmoderm ni. Banyak pulak tu. Katanya untuk rawat wajah kusam dan nak hadiahkan untuk adiknya sekali. Masalah yang sama dengan Mommy la.. kulit kering!

CARA RAWAT KULIT KERING CUBA VITAMIN E CREAM COSMODERM

Jeles. Jeles. Nak juga la.. Hehe..

P/S : Korang jangan lupa baca rawatan alternatif untuk penyakit kulit ekzema pada bayi ni. Ada 5 cara merawat penyakit kulit ini yang patut korang baca..

Tags: , , , , , , ,

21 thoughts on “CARA RAWAT KULIT KERING DENGAN VITAMIN E CREAM COSMODERM”

  1. umminani says:

    ummi pakai juga ,dan memang best oakai b4 aply foundation. best lagi minyak vit e, roseship
    umminani recently posted…Printing Tshirt Murah Dengan A.J Cetak EntMy Profile

    1. YB Shehan says:

      Hehehe jenis minyak dah beli argan oil. Tgk nt cmne..

  2. Vit E Cosmoderm ni memang bagus, akak pun guna
    Mama Kembar 3 recently posted…Siapa Nak Habiskan Ni?My Profile

    1. YB Shehan says:

      ni yang tlg heal kulit saya skrg.. dun gibab

  3. ija says:

    Kalau kulit berminyak nak guna produk mana?

    1. YB Shehan says:

      TTO.. tea tree oil

  4. Delaila says:

    Bole ke letak bawah mata cream vitamin e ni

    1. YB Shehan says:

      Boleh satu muka.. kcuali kelopak..

  5. Haura says:

    Kulit berminyak & bjerawat nk pkai yg mna?

    1. YB Shehan says:

      tea tree oil set.. yg kaler hijau

  6. zahidah says:

    klau kulit kusam,burn nk kna pkai yg mna stu?

  7. syida says:

    sis utk kulit kering dan berjerawat guna y mane?

    1. YB Shehan says:

      hijau.. tea tree oil series..

  8. farahilane says:

    salam kak..sy baru guna produk cosmoderm luminous tue..tp macm xserasi ngan sy..wajah saya macam gelap..tp still pakai lagi sebb xcukup sebulan dan xhabes lagi satu set sy pakai..agknya xserasi ngan sy ker cmne yer?

  9. farah ilane says:

    salam kak..sy baru guna produk cosmoderm luminous tue..tp macm xserasi ngan sy..wajah saya macam gelap..tp still pakai lagi sebb xcukup sebulan dan xhabes lagi satu set sy pakai..agknya xserasi ngan sy ker cmne yer?

    1. YB Shehan says:

      cuba sis pm ig cosmoderm utk dptkan jawapan..

      1. farah ilane says:

        saya xda ig sis..saya baru tau tadi..sebb saya ad makan ubat untuk hilangkan panau di muka..so effect dia kulit jadi burn..xpe sis..sy continue jer pakai..tq yer

      2. YB Shehan says:

        fb pun dorang ada. luminous tu ada untuk jeragat kalau x slh sy..

      3. YB Shehan says:

        Sis boleh ke Facebook Cosmoderm dan DM untuk mendapatkan konsultasi. Ataupun whatsapp no. ni untuk bertanya (waktu pejabat sahaja)

        016-2104287 (waktu pejabat sahaja)

  10. Imroatun says:

    Salam kak saye pakai prodok ini nak hilang kan jeragat di karenakan pakai tak sesuai sye nak hilangkan jeragat ini dgn pakai yang mana ye

    1. YB Shehan says:

      jeragat yg luminous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!