syampu-tyzara-shampoo-3

KENAPA AKU PILIH TYZARA?

Published on :

Tyzara .. Kenapa aku pilih Tyzara? Haa. Meh nak cerita.. Sebelum tu, nak tanya ni. Pernah tak asal bangun tidur je, rambut penuh atas bantal? Tak pun, korang jalan keliling rumah, penuh rambut kat lantai atau tepi-tepi dinding. Dah macam hiasan dah. Hihi Pastu korang stress sebab kena sapu lantai hari-hari penuh rambut je. Pastu […]

MOONAZ SWIMMING ATTIRE KELAS RENANG KANAK-KANAK DAN DEWASA KELAS BELAJAR RENANG SWIMRUSH AMPANG

KELAS RENANG KANAK-KANAK DAN DEWASA | KELAS BELAJAR RENANG SWIMRUSH | AMPANG

Published on :

Mommy nak tanya ni.. Kalau hujung-hujung minggu tu, korang ada buat apa-apa aktiviti dengan anak-anak tak? Ada? Pergi beriadah.. Pergi tuisyen.. Pergi taman permainan.. Betul tu.. Mommy pun ada aktiviti hujung minggu juga. Sebab masa ni je yang ada untuk tumpu perhatian kat anak-anak. Masa hari bekerja, memang terhad sikit kan masanya? Antara aktiviti wajib […]

JUS I-QMAH RERAMA - MINUMAN TAMBAHAN UNTUK KESIHATAN - REVIEW (5)

BAHAYA KOLESTEROL TINGGI | RAWAT DENGAN JUS I-QMAH RERAMA

Published on :

Selalu orang kaitkan kolesterol ni dengan orang yang berisi atau berbadan besar. Sebenarnya, kandungan kolesterol yang tinggi dalam darah bukanlah bergantung kepada saiz badan. Yang kurus macam Mommy ni pun sebenarnya ada risiko kalau tak betul-betul jaga. Kita mungkin berasa sihat dan tidak sedar akan masalah ini sehinggalah ujian saringan untuk kolesterol dilakukan. Bagi yang mempunyai […]

CARA MAKEUP FLAWLESS DENGAN SKIINZ ADVANCED TRIPLE STEMCELL BB CUSHION PERTAMA DI MALAYSIA

CARA MAKEUP FLAWLESS DENGAN SKIINZ : ADVANCED TRIPLE STEMCELL BB CUSHION PERTAMA DI MALAYSIA

Published on :

SKIINZ | Pernah tak korang rasa malasnyaaaaaaaaaaaa nak mekap. Tapi, kalau tak mekap sikit, kang kusam sangat pula muka. Macam baru bangun tidur je.. Atau.. pernah tak korang rasa, nak mekap simple tapi dalam masa yang sama, nak flawless. Amboi. Banyaknya permintaan. Kalau la Mommy ada kayu sakti sailormoon tu, memang Mommy sumpah muka korang […]

TAK SUSAH PILIH DIAPER BAG STYLO.. DAPATKAN DI ETHISSA

Published on :

Kalau masa Mommy masih breastfeed, bagi anak-anak pakai cloth diaper dan masih menyusu botol.. memang segalanya kena bawa dalam 1 beg kalau keluar. Beg pilihan pula tak boleh terlalu kecil. Macam-macam nak isi. Air lah, susu lah, diaper lah, tisu basah, diaper mat. Haaa.. Banyak tu. Apa susah.. semua tu boleh sangkut kat stroller je. […]

vitamin e CREAM cosmoderm untuk kulit kering

CARA RAWAT KULIT KERING DENGAN VITAMIN E CREAM COSMODERM

Published on :

VITAMIN E CREAM COSMODERM Mommy balik dari Korea dah dekat 2 bulan dah. Dan sepanjang 5 hari di sana, Mommy setia dengan set travel Cosmoderm untuk menjaga kulit Mommy. Namun selepas pulang dari Korea, Mommy tak tahu mana Mommy campak Vitamin E Cream tu. Yang lain ada, Mommy syak anak-anak ambil main & tak tahu […]