SALAM 2017.. TAHUN GEMBIRA?

2017 tahun gembira??? Inshaa Allah.

Matlamat Mommy..

  1. Dah mula menetap di rumah sendiri. #rumahimpian.
  2. Banyak travel seperti tahun 2016 dan harap lebih lagi.
  3. Fokus kepada anak-anak lebih dari sekarang.
  4. Dapat buat bisnes sendiri.

Moga semua perkara di atas tercapai. Sungguh Mommy dah tak sabar, terutamanya no 1.

Salam 2017

Walaupun tak sabar.. garu kepala juga sebenarnya. Banyak kos!! 😂😂

Tapi kalau tak beli sekarang.. bila lagi??

2017.. HANNAH DARJAH 1!!

Kemudian nak fokuskan Hannah yang baru nak masuk darjah 1, 3hb nanti. Kalau seperti perancangan, kami mungkin kena pindah dalam bulan 1 ni juga. Allah.. permudahkanlah. Moga rezeki melimpah ruah dalam tempoh-tempoh begini.. moga job advertorial blog pun bertambah tahun ini. Amin.

Bisnes.. itu memang kena aim tahun ni juga. Harap menjadi lah..

Salam 2017.. Apa azam korang?

14 thoughts on “SALAM 2017.. TAHUN GEMBIRA?”

Comments are closed.