banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

2017.. NEW JOURNEY?

Tak tahu nak gambarkan apa sebenarnya perasaan sekarang ni. Macam batu timpa badan, mampu angkat cuma kesan sakit masih ada.

Sembuh.. akan sembuh. Kesan sakit tu, tak boleh lupa!

“oh 2017..please be nice to me”, atau merayu setiap bulan “oh.. februari, please be nice to me”. Pernah kan baca?

2017 new journey please be nice

Diri ini tak terkecuali, dari hati, doa baik-baik, moga 2017 tahun yang baik buat Mommy.

Fasa baru?

Mungkin..

Mungkin ya.. Mungkin tidak..

Tawakkal hari ini.

Mood menulis sudah di fasa noktah.

But come on. Kita ada DIA.

Be strong, Shehan!!

Perjalanan ini jauh lagi.

Masih banyak rencana yang belum tercapai!

(Visited 11 times, 1 visits today)
Tags:

6 thoughts on “2017.. NEW JOURNEY?”

  1. Sohoque says:

    Inhale… exhale… pasrah.. tawakkal.. give total submission to Allah

  2. semoga dipermudahkan urusan..amiin

  3. Good luck Shehan! Be strong, Dia sentiasa ada. Moga dipermudahkan segala urusan Shehan sekeluarga, Amin…

  4. Anuar says:

    Selamat Tahun baru 2017…
    Good Luck.. Kuatkan azam.. In Shaa Allah ada jalan terbaik untuk kita…

  5. ema says:

    selamat tahun baru yb shehan
    semoga apa yang diazamkan tercapai pada tahun ini

  6. lisak says:

    semoga dipermudahkan

Comments are closed.

Related Post

PRINCE TOP.. PUNCA TERJEBAK DENGAN CUCKOO - EJEN PENAPIS AIR CUCKOO (1)

PRINCE TOP.. PUNCA TERJEBAK DENGAN CUCKOO

Alhamdulillah.. Sejak 23 Julai lepas, Mommy dah bergelar Ejen Cuckoo. Baru sangat je nih..

SWAP REVIEW DI INSTAGRAM

Sesuatu yang perlu dalam business di Instagram bagi IG2 yang baru nak meningkat naik.

HDAE TERJEBAK DENGAN TIK TOK

Tetiba HDAE pula yang dapat nama eh? HDAE tu refer kat Hannah Damia &

error: Content is protected !!