BUNCIT? NAK KURUS CEPAT? TRY MINCE GULA-GULA KURUS & GEL COOL ROSE DIMAR

  • Buncit
  • Dagu berlapis
  • Saiz badan makin ‘comel’
  • Kolestrol tinggi
  • Malasnya bersenam!
  • Jeles tengok orang ramping!
mince gula-gula kurus cool rose gel dimar
buncit go away!

Aduh.. macam-macam masalah ni. Macam mana nak selesaikan masalah ni?

Mommy pun ada masalah seperti di atas tau walaupun kurus. Buncit sebab tak betul-betul bertungku masa berpantang dulu kot, lepas tu Mommy takut sangat kolestrol tinggi dan paling Mommy malas ialah bersenam. Sekarang je mula Zumba balik selepas tinggalkan hampir setahun. Huwaa. Rugi Rugi.

Dan baru-baru ini sahabat Mommy, Ummi Nani ada bagitau Mommy tentang satu produk ni. Namanya Gula-Gula Kurus. Hah??? Serius? Gula-Gula? Rupanya memang betul ada. Dan kalau nak kesan lebih cepat, Ummi Nani suruh cuba juga Gel Cool Rose. Semua ini di bawah jenama Dimar.

MINCE, GULA-GULA KURUS & GEL COOL ROSE

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar

Mommy dah cuba Gula-Gula Kurus ni. Rasanya manis-manis masam macam tu. Sedap gak. Rasa macam nak makan banyak sekaligus. Tapi kang tak nampak kesan plak? Eh.. Mommy bukan nak kurus tau. Tapi, lebih kepada jaga kesihatan Mommy ni. Sebab Mince ni ada banyak kelebihannya.

Antara kelebihan Mince Gula-Gula Kurus ini ialah:

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar

    1. Kawal rasa lapar
    2. Rasanya yang sedap (masam-masam manis)
    3. Botolnya yang comel sesuai diletak di dalam handbag jika travel
    4. Nama je Gula-gula tapi kesannya hebat
    5. Menjaga kestabilan gula dan darah
    6. Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme
    7. Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya
    8. Membuang toksin dalam tubuh
    9. Mengawal Berat Badan
    10. Menghalang pembentukan lemak
    11. Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan
    12. Agen awet muda
    13. Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga
    14. Menurunkan kolestrol

Haaaa.. macam sesuai untuk Mommy je. Risau kolestrol tau..

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar

CARA MAKAN MINCE

Cara makan 2 kali sehari

  • 1 biji pagi
  • 1 biji petang

Untuk berat 80kg & ke atas

  • 2 biji pagi
  • 2 biji petang

Ambil 30 minit sebelum makan ya..

Peringatan : Jangan on off ambil gula-gula kurus ni kalau nak kesan yang baik. Jangan la cepat putus asa sebab lelemak badan ni dah bertahun bertapa dalam badan kita. So jangan harap sekelip mata lemak lemak tu dah cair.

Nak kesan top top meletop lagi sapu Gel Cool Rose untuk mempercepatkan lagi lelemak di badan cair.

Gel Cool Rose Dimar bau sedap & berangin!

Mommy so far tak skip lagi sapu perut setiap malam. Hehe. Dengan harapan, masalah kebuncitan berkurangan. Sapu dengan cara membulat. Tau kan? Pusing2 macam bentuk O kat perut tu.

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar
sapu perut dia.. eh

Apa kelebihan Cool Rose ni ye?

Sejuk, tidak berminyak dan sangat wangi. Itu yang Mommy suka mengenai gel Cool Rose ni. Selain perut, korang boleh je sapu di bahagian lain yang korang rasa nak kurangkan inci ketebalan lemak tu. Contohnya nak runcingkan dagu ke, nak kecilkan leher ke. Semua boleh cuba.

TONTON VIDEO MENGENAI GULA-GULA KURUS MINCE & GEL COOL ROSE DIMAR

TESTIMONI BERKESAN

Melihat kepada testimoni pun membuatkan Mommy rasa teruja nak amal dan lihat kesannya sendiri. Moga Mommy berjaya. Heheh

mince gula-gula kurus cool rose gel dimar

Untuk maklumat lanjut atau pembelian, korang boleh follow

Selamat mengawal selera dan jom hilangkan buncit. Hehe..

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.