banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

SENARAI HARGA BARU POS LAJU MULAI 15 OKTOBER 2016

Antara dilema sebagai pembeli online, ialah membayar kos pos. Dan Mommy, sebagai peniaga online juga turut terkesan dengan kenaikan harga baru ini.

senarai-harga-baru-kotak-sampul-prabayar-pos-laju-mulai-15-oktober-2016-rasionalisasi-harga-pos-laju

senarai-harga-baru-kotak-sampul-prabayar-pos-laju-mulai-15-oktober-2016-1

senarai-harga-baru-kotak-sampul-prabayar-pos-laju-mulai-15-oktober-2016

Gulp. Telan air liur. Sebagai peniaga, Mommy minta maaf sebab ini bukan kehendak Mommy. Bukan Mommy ambil untung pun. Jika difikir secara logik, kos setiap benda sekarang makin meningkat. Nak salahkan kos pos naik pun tak patut juga. Ermm..

(Visited 228 times, 1 visits today)

10 thoughts on “SENARAI HARGA BARU POS LAJU MULAI 15 OKTOBER 2016”

  1. yanamib says:

    adui nk kena explain kt customer lah camni postage naik harga T__T

  2. tq for sharing dear sis

  3. Allene says:

    tu dia.. naik lagi harga…. kesian customer

  4. siti hazreen says:

    betul, semua barang akan naik, nak buat macam mana kan??

  5. Nana says:

    kenaikan pun hampir 6% tu hadoii…saya lg tak ingat psal naik harga dulu. bila tanya balik kaunter, jawapan dia tak boleh blah. dia cakap beli sampul lain2 jns mmg kena caj 2 kali gst -_- sampai saya tak puas hati dgn jawapan dia. kalo dia ckp naik harga logik la kan, ni tak jwpn ckp mmg 2 kali gst. bengong jugok.

    1. YB Shehan says:

      wow? serius? hmm

  6. Hafiz says:

    Nie semua salah najib hahahahahahhahah

  7. surijunior says:

    terima kasih ats perkongsian…sangat2 membantu terutama peniaga online..

  8. Luna says:

    Terima kasih admin share info bermanfaat sebegini. Teruskan menulis ya dan Cik Luna sentiasa mengikutinya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

BEST GILER TANAH AINA FAHAD! 22

BESTNYA TANAH AINA FAHAD! RELAX MINDA BETUL!!

Belum boleh move on! Ungkapan paling sesuai Mommy boleh katakan jika diingat kembali #kembaraKBBA9

LIRIK GERUA (WARNA CINTA) – ALIFF AZIZ & KILAFAIRY

LIRIK GERUA (WARNA CINTA) – ALIFF AZIZ & KILAFAIRY Sinar mentari melusur mayaPertemuan kita

Cameron Lavender Garden - TEMPAT MENARIK DI CAMERON HIGHLAND (19)

PERCUTIAN SINGKAT DI CAMERON HIGHLAND

Memandangkan cuti sekolah baru-baru ini, kami tak ke mana-mana, dan nampak gaya bulan ini

error: Content is protected !!