NORMAL ATAU CAESAREAN? SET MANDIAN UNTUK IBU & ANAK SELEPAS BERSALIN | COSMODERM

SET MANDIAN KHAS UNTUK IBU & ANAK. Tertarik betul Mommy dengan teknik pengiklanan website Cosmoderm ni tau. Kan Mommy pernah cerita sebelum ini, Mommy memang suka sangat dengan iklan-iklan comel Cosmoderm ni. Memudahkan kita sebagai pengguna untuk memilih. Sangat jimat masa! Tengok gambar je, dah boleh pilih mana yang kita nak. Set lengkap pula tu! Trust me, these are true examples of brilliant product marketing!

normal-atau-caesarean-set-mandian-untuk-ibu-anak-selepas-bersalin-cosmoderm

Kali ni Mommy tertarik dengan set mandian untuk ibu yang baru bersalin, siap pakej untuk baby juga tau. Dan Mommy suka sebab Mommy dah amal salah satu sabun mandian tu kat anak Mommy. Kalau ada ruam-ruam halus tu, memang cepat hilang la. Sesuai la untuk baby baru lahir kaedahnya ni..

Set Mandian Untuk Ibu & Anak (Bersalin Normal)

normal-atau-caesarean-set-mandian-untuk-ibu-anak-selepas-bersalin-cosmoderm-2
N/P : RM 71.60 PROMO : RM57.42

Untuk Ibu

  1. Pencuci Wanita Manjakani (Manjakani Hygiene Wash)
    • membantu mempercepatkan penyembuhan luka dan mengembalikan keanjalan otot-otot
  2. Vitamin E Cream 3000 IU
    • membantu mengelak dan mengurangkan tanda regangan dan kekalkan kulit yang sihat

Untuk Anak

  1. Gel Mandian Susu Kambing (Goat’s Milk Shower Gel)
    • untuk melembutkan kulit bayi dan bau harum kekal berpanjangan
  2. Tea Tree Oil Lotion Talc
    • melegakan ruam panas, ruam lampin dan ruam susu
    • membantu meredakan kegatalan dan mengeringkan parut demam campak, membantu meredakan kegatalan eczema

Set Mandian Untuk Ibu & Anak (Bersalin Caesarean)

normal-atau-caesarean-set-mandian-untuk-ibu-anak-selepas-bersalin-cosmoderm-2
N/P : RM 121.50 PROMO : RM103.28

Untuk Ibu

  1. Pencuci Wanita Manjakani (Manjakani Hygiene Wash)
    • membantu mempercepatkan penyembuhan luka dan mengembalikan keanjalan otot-otot
  2. Vitamin E Cream 3000 IU
    • membantu mengelak dan mengurangkan tanda regangan dan kekalkan kulit yang sihat
  3. Vitamin E Oil 30,000 IU
    • membantu mengelak dan mengurangkan tanda regangan, memudarkan kesan parut (kesan caesarean) dan mengekalkan kulit yang sihat.

Untuk Anak

  1. Gel Mandian Susu Kambing (Goat’s Milk Shower Gel)
    • untuk melembutkan kulit bayi dan bau harum kekal berpanjangan
  2. Tea Tree Oil Lotion Talc
    • melegakan ruam panas, ruam lampin dan ruam susu
    • membantu meredakan kegatalan dan mengeringkan parut demam campak, membantu meredakan kegatalan eczema

PENDAPAT MOMMY

Best kan pilihan yang anda? Lebih jelas untuk kita sebagai ibu untuk memilih mandian terbaik. Kenapa pilih Cosmoderm? Pertama sekali sebab Mommy dah amal untuk anak-anak Mommy (Gel Mandian Susu Kambing). Memang berkesan untuk kawal kegatalan ekzema. Lagipun kandungan setiap produk berasaskan bahan natural, ini bermaksud ianya selamat digunakan. Paling penting ianya HALAL. Jangan risau kalau korang tak jumpa di farmasi atau di Guardian, korang boleh je terus beli secara dalam talian. Effortless shopping! Cuma baca, pilih & terus buat bayaran! Mudah sangat!

I love Cosmoderm

I love my skin

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.