Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

KAYANGAN DRESS

KAYANGAN DRESS | Oh i love this dress so much!!

Cantik tak? Harganya? Tak sampai RM100 pun. Hehe. Best!

Kayangan Dress nama diberi. Oleh Zefiks Collection, ig shop pilihan hati.

Banyak dah dress yang Mommy pernah beli dari brand Zefiks sebelum ini. Dress Basic tu pun Mommy dah ada 3 helai.

zefiks-dress-basic

ZEFIKS BASIC

Hiii.. Mommy selesa sebab cutting memang ngam dengan body. Materialnya sangat berkualiti. Selesa. Ada zip depan untuk memudahkan korang breastfeed. Tapi kena cover juga kalau nak breastfeed ya..

Hannah pun nak posing sekali.. Feeling princess. Ehehe..

Jangan risau. Design je macam kain belah di hadapan. Tapi tiada belahan ye.. Tetap tutup aurat. Heee..

Yang penting.. Daddy puji santekkk. Ahahah..

Tq Daddy.. Nak lagi 2 helai boleh???

Tags: , , , , , , ,

2 thoughts on “KAYANGAN DRESS”

  1. Sheila Adziz says:

    cantik sis dress tu… harga pun murah sgt….

    1. YB Shehan says:

      Yup. Less than 100 tu mmg murah sgt utk dress skrg ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!