banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

KAYANGAN DRESS

KAYANGAN DRESS | Oh i love this dress so much!!

Cantik tak? Harganya? Tak sampai RM100 pun. Hehe. Best!

Kayangan Dress nama diberi. Oleh Zefiks Collection, ig shop pilihan hati.

Banyak dah dress yang Mommy pernah beli dari brand Zefiks sebelum ini. Dress Basic tu pun Mommy dah ada 3 helai.

zefiks-dress-basic

ZEFIKS BASIC

Hiii.. Mommy selesa sebab cutting memang ngam dengan body. Materialnya sangat berkualiti. Selesa. Ada zip depan untuk memudahkan korang breastfeed. Tapi kena cover juga kalau nak breastfeed ya..

Hannah pun nak posing sekali.. Feeling princess. Ehehe..

Jangan risau. Design je macam kain belah di hadapan. Tapi tiada belahan ye.. Tetap tutup aurat. Heee..

Yang penting.. Daddy puji santekkk. Ahahah..

Tq Daddy.. Nak lagi 2 helai boleh???

(Visited 49 times, 1 visits today)

2 thoughts on “KAYANGAN DRESS”

  1. Sheila Adziz says:

    cantik sis dress tu… harga pun murah sgt….

    1. YB Shehan says:

      Yup. Less than 100 tu mmg murah sgt utk dress skrg ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post

ELAK SUNBURN, ELAK NYAMUK, GUNAKAN COSMODERM

COSMODERM : TIPS ELAK SUNBURN & ELAK NYAMUK Wah.. apakah yang Mommy cuba nak

LIRIK DRAG ME DOWN – ONE DIRECTION

LIRIK DRAG ME DOWN – ONE DIRECTION [Harry:]I’ve got fire for a heartI’m not

Lirik Suaramu Syairku Apak Khalifah

SUARAMU SYAIRKU – APAK HARRY KHALIFAH

Dah dengar ke korang? Lagu Apak, tak pernah tak best! Bila dengar sekali, korang

error: Content is protected !!