LIRIK POLAROID – SAKURA BAND

POLAROID – SAKURA BAND | Actually Mommy dengar lagu ni pun selepas beberapa minggu lepas. Masa KoolFM buat mash up song. Unik tapi mula2 tak faham apa yang dia sebut. Cari-cari lirik, rupanya part yang Mommy tak faham tu ialah “Jadikan polaroid”. Hahaha. Polaroid rupanya. Inilah pentingnya kena tahu lirik. Kang hentam je. Hahaha.

lirik-polaroid-sakura-band

Korang kenal ke Sakura Band ni? Hmm.. Usia macam Mommy ni, for sure tertinggal dah kot. Nak tahu siapa dia tu, siapa dia ni. Dengar radio pun sekadar dalam kereta. Nak dengar kat ofis, dah block la plak. Redha lah mak baca case law dalam kebosanan. Sobs.

Rupanya dorang ni dah lama dah nyanyi. Ditubuhkan dari tahun 2012 lagi. Dan banyak lagu dorang jadi OST drama2. Salah satunya lagu Polaroid ini la. Jadi OST Mr Boss Miss Stalker. Erm. Pun Mommy tak layan drama2 ni. Hahahahah..

Eh Layan jugak la lagu ni. Jom la layan sekali.

LIRIK POLAROID – SAKURA BAND

Tiba masa untuk kita ceritakan semua
Keluar berjalan meluang waktu hujung minggu
Grab your key and drive your car
All the way to Damansara
Come on this is the night
Have some cookies and coffee

Masa muda
Jangan pernah sia-siakan
Simpankan sebagai memori
Jadikan polaroid

Sungguh indah
Lupakan segala resah
Bersama sahabat gembira
Jadikan satu polaroid

Biarkan mereka berkata apa
Yang dirasa
Hidupkanlah hari ini muda
Hanya sekali

Grab your key and drive your car
All the way to Damansara
Come on this the night
Have some cookies and coffee

Masa muda
Jangan pernah sia-siakan
Simpankan sebagai memori
Jadikan polaroid

Sungguh indah
Lupakan segala resah
Bersama sahabat gembira
Jadikan satu polaroid

Hey! hey! hey!

Masa muda da da da da da da da da…
Masa muda
Jangan pernah sia-siakan
Simpankan sebagai memori
Jadikan polaroid

Sungguh indah
Lupakan segala resah
Bersama sahabat gembira
Jadikan satu polaroid

Layannnnnnnn..

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge