PIN TUDUNG HANDMADE YANG RARE!

PIN TUDUNG HANDMADE? TERbeli..

pin-tudung-handmade-yang-rare (4)

Apa ni? Hipster sangat Mommy kan? Haha..

Remaja remaji suka la benda-benda gini. Mommy mak budak pun tergoda sekali. Padahal belum tentu tahu cara nak pakai pun. Hikhik.

Ini nama dia pengaruh rakan sekerja!

BY BONDENG’S

Alkisahnya suatu hari, officemate Mommy, Ain ajak Mommy beli Pin Hijab by Bondeng yang rare ini. Handmade ye. Harga tak mahal pun. RM3 untuk 1 huruf. Charme kiri kanan (2 biji) itu free.

pin-tudung-handmade-bondeng

Macam Mommy punya ni..

  • SHE.. Mommy bayar RM3 x SHE
  • YB.. Mommy kena add 1 charme extra sebab minimum huruf kena 3. Jadi RM3 x YB+Love

Untung kan? Charme kiri kanan dengan pin jarum tu memang free je dia kasi.

Ini yang officemate Mommy punya.

pin-tudung-handmade-bondeng

Generasi zaman sekarang ni makin bijak dan kreatif dalam berniaga. Good job!

pin-tudung-handmade-yang-rare (2)

Contoh pin By Bondeng’s

pin-tudung-handmade-bondeng

Boleh beli di Facebook Oh Ija – By Bondengs

7 Comment

    1. kan. kreatif org skrg. Hehehe

  1. Haah, simple tapi cantik. Comel. Sekarang semua nak gaya hipster. Nampak muda la Mommy lepas ni. Heheheh

    1. hehehe. kan. ranggi. hikhik

  2. menarik tu… anak dara kat rumah ni mesti suka…
    rozita recently posted…Persijilan ISO 17025 dan cabaranMy Profile

  3. Ok mmg rare.. xde warna silver ke ..? Warna tu nmpk mcm antik sgt

    1. So far tgk dia buat gold je.. x sure nanti mgkn dia buat silver plak

Leave a Reply

CommentLuv badge