MAAFKANLAH AIR MUKA INI

Air muka sombong..

Pernah dengar tak “orang tu muka garang, mesti sombong”, walhal kalau sekali kau borak, kepala masuk air je orang tu.

Dan selalunya orang yang muka garang akan terus dicop sombong, dan nampak macam berlagak.

“eh.. dulu kan, aku ingat kau sombong, padahal boleh tahan sewel, muka je macam garang”

Dan orang pun takut untuk dekati dan tak berani sangat nak cari pasal atau memulakan perbualan secara tiba-tiba.

Mommy dah rasa semua tu.

Paling kesian, kita tak dapat nak jelaskan kepada orang yang kita tidak sombong mahupun susah didekati.

Susahnya.

Maafkanlah air muka Mommy yang dah la tak cantik, garang pula.

maafkanlah-air-muka-ini

maafkanlah-air-muka-ini

maafkanlah-air-muka-ini

Dan kadang-kadang orang yang macam garang inilah yang paling banyak memendam rasa. Ceria mereka demi menceriakan orang lain. Wallahualam.

Kiranya ku sudah penat menerima tohmahan.

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

10 Comments

  1. Selalunya orang muka garang memang takut nak dekat. Fikir macam – macam. Hehehe. Takut dia sombong lah apa lah. ^Tapi, kalau dah dekat memang huyyo. Menyesal tak ingat lama. Nak tahu satu rahsia? Sebelum jumpa Kak YB depan – depan, selalu lah rasa haish kak YB ni. okay ke idak. Tapi lepas pergi Pahang haritu, dapat naik kereta 4×4 sekali. eh best pulak sembang. hahahhaha. baru lah nampak kemisteri nya. nak dekat dan kenal dengan orang ni memang kena try and error dulu, kalau tak . memang tak tahu kesimpulannya dan pengakhirannya macammana. eh kejap – kejap. tak cantik? Muka Kak YB manis kot. ada tahi lalat. kan kan? serius tak tipu! last last. cantik header baru. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.