SELAMAT HARI RAYA DARIPADA SHEHANZSTUDIO

Salam Aidilfitri. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat sahabat2 dan pembaca setia blog ini.

Terima kasih buat kalian kerana tanpa kalian, untuk apa saya menulis. Eh? Hihi.

Setiap tahun, sambutan Hari Raya sudah tentulah di Kedah. Itu adalah tempat lahir Mommy kan. Parent dan mentua pun stay di Kedah. Jadi, tiada istilah tidak balik kampung lah kiranya.

selamat-hari-raya-daripada-shehanzstudio

Mommy pohon kemaafan andai ada salah silap dan terkasar bahasa sepanjang Mommy menulis dalam blog ini. Selamat Hari Raya kawan-kawan.

13 Replies to “SELAMAT HARI RAYA DARIPADA SHEHANZSTUDIO”

  1. selamat hari raya shehan
    umminani recently posted…Part 3: SUASANA HARI RAYAMy Profile

    1. Terima kasih. Slmt Hari Raya Ummi Nani..

  2. Alhamdulillah, tahun ni kami sambut syawal dengan anak kedua yang lahir masa bulan puasa 🙂
    Ikhwan recently posted…Jana RM8 Ribu Sebulan Dengan UberMy Profile

    1. wah.. tahniah..

  3. Selamat hari Raya Aidilfitri… Maaf Zahir dan batin…. Salah dan silap harap dimaafi..
    Anuar recently posted…GENG GILA HARTANAH : Rahsia dan pengalaman yang didedahkan oleh 12 Orang Pakar!My Profile

  4. Selamat Hari Raya Shehan
    Maaf Zahir & Batin
    Nina Mirza recently posted…Dah jemu Menu Raya… Bihun Sup Ayam aje | Simple mudahMy Profile

  5. Selamat hari raya.. maaf zahir dan batin
    Afif Rayyan recently posted…Kerja Kursus Geografi PT3 2016My Profile

    1. Selamat Hari Raya juga.. Maaf Zahir Batin

  6. selamat hari raya shehan….cantik burung kat baju tu… haha…
    rozita recently posted…Kualiti Drypers makin teruk? Pelanggan menggamuk di Facebook!My Profile

    1. comel kan? hehe

  7. Selamat hari raya YB…kita pun sama setiap kali raya balik Kelantan…
    ema recently posted…Buka Booth Di Bulan RamadhanMy Profile

    1. Selamat hari raya akak. hehe..

Leave a Reply

CommentLuv badge