Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

SELAMAT HARI RAYA DARIPADA SHEHANZSTUDIO

Salam Aidilfitri. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat sahabat2 dan pembaca setia blog ini.

Terima kasih buat kalian kerana tanpa kalian, untuk apa saya menulis. Eh? Hihi.

Setiap tahun, sambutan Hari Raya sudah tentulah di Kedah. Itu adalah tempat lahir Mommy kan. Parent dan mentua pun stay di Kedah. Jadi, tiada istilah tidak balik kampung lah kiranya.

selamat-hari-raya-daripada-shehanzstudio

Mommy pohon kemaafan andai ada salah silap dan terkasar bahasa sepanjang Mommy menulis dalam blog ini. Selamat Hari Raya kawan-kawan.

Tags: , , , , ,

13 thoughts on “SELAMAT HARI RAYA DARIPADA SHEHANZSTUDIO”

  1. umminani says:

    selamat hari raya shehan
    umminani recently posted…Part 3: SUASANA HARI RAYAMy Profile

    1. YB Shehan says:

      Terima kasih. Slmt Hari Raya Ummi Nani..

  2. Ikhwan says:

    Alhamdulillah, tahun ni kami sambut syawal dengan anak kedua yang lahir masa bulan puasa 🙂
    Ikhwan recently posted…Jana RM8 Ribu Sebulan Dengan UberMy Profile

    1. YB Shehan says:

      wah.. tahniah..

  3. Anuar says:

    Selamat hari Raya Aidilfitri… Maaf Zahir dan batin…. Salah dan silap harap dimaafi..
    Anuar recently posted…GENG GILA HARTANAH : Rahsia dan pengalaman yang didedahkan oleh 12 Orang Pakar!My Profile

  4. Nina Mirza says:

    Selamat Hari Raya Shehan
    Maaf Zahir & Batin
    Nina Mirza recently posted…Dah jemu Menu Raya… Bihun Sup Ayam aje | Simple mudahMy Profile

  5. Afif Rayyan says:

    Selamat hari raya.. maaf zahir dan batin
    Afif Rayyan recently posted…Kerja Kursus Geografi PT3 2016My Profile

    1. YB Shehan says:

      Selamat Hari Raya juga.. Maaf Zahir Batin

  6. rozita says:

    selamat hari raya shehan….cantik burung kat baju tu… haha…
    rozita recently posted…Kualiti Drypers makin teruk? Pelanggan menggamuk di Facebook!My Profile

    1. YB Shehan says:

      comel kan? hehe

  7. ema says:

    Selamat hari raya YB…kita pun sama setiap kali raya balik Kelantan…
    ema recently posted…Buka Booth Di Bulan RamadhanMy Profile

    1. YB Shehan says:

      Selamat hari raya akak. hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!