LIRIK JOMBLO HAPPY – GAMMA1

Muzik catchy!! Gigih Mommy cari title lagu ni. Terima kasih buat sahabat Mommy, Zuri yang berjaya jumpa tajuk lagu ini. Jomblo Happy!! Kalau buat movie maker, berlatarbelakangkan lagu ini, mood bila dengar tu happy je. Hehe. Memandangkan lagu ini ialah lagu Indonesia, Mommy memang tak faham even dari tajuk lagi. Jomblo. Apa itu Jomblo??

Jomblo membawa maksud mereka yang tidak punya kekasih. Gitu.. Hehe. Jom baca maksud yang disampaikan oleh kumpulan Gamma1 sendiri.

lirik-jomblo-happy-gamma1

Catchy sangat muzik lagu ini. Rasa nak berjoget je kadang2 tu dalam kereta. Hehe. Jom dengar.

Ada yang tertanya, siapa Gamma1? Ala.. band yang sama nyanyikan lagu Hidup Segan Mati Tak Mahu tu.

Lirik Lagu Gamma1 – Jomblo Happy

Sedikit pun ku tak merasa malu
Tanpa ada kekasih di hatiku
Bukan berarti ku tak punya rasa
Untuk menjalin cinta

Ku tak pernah merasa kesepian
Atau mengangap sebuah cobaan
Hidup ku ini penuh dengan cinta
Dan ku sangat bahagia

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Aku masih ingin terbang ke bulan
Dan memeluk semua bintang-bintang
Aku masih ingin terus berjalan
Tanpa ada ikatan

Tak kan ku biarkan rasa kecewa
Membuat ku diam dan tak bersuara
Ku yakin di suatu saat nanti
Ada cinta abadi

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini
Jomblo happy

Enjoy!!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge