LIRIK AKAN KU JUMPA (OST SYURGAMU RAMADHAN) – AZFAR

Drama hebat tahun 2010 iaitu SYURGAMU RAMADHAN. Memang gempak sangat-sangat drama ini. Ingat lagi tak?

syurgamu-ramadhan

Lakonan Elly Suriati, Eira Syazira, Ungku Ismail Aziz, Zarina Zainordin. Cerita ni memang sedih la juga. Kalau Elly Suriati yang berlakon, memang confirm la cerita tu best. Tu yang Mommy selalu perasan la.

Ada lagi satu perkara yang best. Iaitu lagu tema drama tersebut. Boleh ulang berkali-kali kalau dengar.

Mommy memang dah totally lupa lagu ini sehinggalah sahabat FB Mommy suggest lagu ini untuk Mommy dengar. Eh. Lagu ni memang Mommy suka dulu. Kena simpan la!!

AKAN KU JUMPA (OST SYURGAMU RAMADHAN)

ost-syurgamu-ramadhan-azfar-akan-ku-jumpa

Ku mengatur langkahku
Berjalan tanpa bayang-bayangmu
Langit dan bumi setia, menemaniku
Matahari menyinar tak pernah berpihak padaku
Ku kepanasan tanpa perlindunganmu.

Hari berganti hari aku masih teguh menanti
Hadir diri Mu dalam hidupku ini
Rasa kecewa ada bila kaki penat berlari
Namun yakinku Kau kan kutemui

Ku takkan pernah cuba berhenti
Langkahku mencari Cinta
Yang ku tahu hanya tuk diriku
Kan ku terus cari sampai hujung dunia

Kerna ku tahu akanku jumpa dirimu
Dan ku kan terus menempuh mimpi-mimpiku selalu

Kulihat semua gembira
Bila mengenali erti Cinta
Senyuman ku beri hanya duka
Bila ingin Teman tuk berbicara

Cinta jangan sembunyi
Mataku kabur mencari
Hadirlah dalam hidupku ini
Cinta jangan engkau pergi bila langkahku cuba
Untuk mengejar dirimu

VIDEO

Best. Nak repeat lagi.

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.