THOMAS TOWN ‘MINI & MIGHTY’ MALAYSIA TOUR DI ONE UTAMA

Thomas Town ‘Mini and Mighty’ Malaysia Tour|Enjoy betul Mommy sekeluarga sabtu lepas, bila kami ke One Utama untuk melihat sendiri ‘70 life-size models of Thomas and his friends‘. Mommy punya excited mengalahkan anak-anak dah. Hehe.

Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia

Kebetulan pula Mommy janji nak COD dengan sahabat Mommy, Huda untuk ambil NOXXA pressure cooker hari yang sama di Damansara. So elok sangatlah. Hihi. Itu pun salah satu sebab Mommy teruja juga tu.

‘Mini and Mighty’ Thomas & Friends

Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia

Fuh. Ramai. Sure tak boleh nak dapat ketenangan masa bergambar. Sure background ada orang lalu lalang. Huhu.

Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia

Ok. Good sign. Masing2 behave je ni. Penangan Joy #younglivingessentialoil #sayajual tu kot. Hehe. #sempat.

Jom layan gambar ye.

Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysiaThomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysiaThomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia

Banyak lagi gambar sebenarnya tapi kang penuh storage wordpress ini pula. Hee.

Last but not least mestilah selfie wajib pasangan bercinta tu. Ekeke.

Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia

Hehe. Sempat je. Siapa suruh anak2 dah tak sporting masa ni. Mengantuk la. Lapar la. Semua ada. Hmm. Nasib bawa bekal roti. Bawa pusing2 OU tu, sampai adik tertidur, barulah ada ketenangan sementara.

Masa tengah jalan2 tu, boleh pula terserempak dengan salah seorang mommy dalam HDAE CREW. Hehe. Siap sebak pulak tu si kakak Ina ni. Elo. I bukan retis nak sebak2 terharu. Kelakar akak ni.

Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia

Borak macam taknak berhenti sampai akhirnya suami akak dah buat sign jom jom kan? Hahaha. Next time kita dating ok?

Actually weols ke Thomas Town tu 2 kali tau. Sebab macam tak puas aje. Hannah masa 2nd time ni baru mood betul sikit. Ariq pula masih ketiduran.

Thomas-friends-mini-mighty-tour-in-malaysia

Apa-apa pun memang enjoy lah tour macam ni. Moga nanti ada tour Tayo ke, Robocar Poli, Rob The Robot. Eh. Nampak sangat Mommy kena layan kartun anak2 kan? Hahaha.

2 Replies to “THOMAS TOWN ‘MINI & MIGHTY’ MALAYSIA TOUR DI ONE UTAMA”

  1. seronok Ariq dapat pi Thomas n friend punye show…

    1. YB Shehan says: Reply

      kejap je sonok dia. pstu ngntuk. hiii

Leave a Reply

CommentLuv badge