OCD KAH AKU?

OCD KAH AKU? | Seringkali orang labelkan OCD. “OCD tu.. ala.. DVD, CD semua tu”. Hehe. Tipu je. Tu dialog Papa Zola dalam salah satu siri Boboiboy berkisarkan Mama Zila yang ‘sangat OCD’. Peminat Boboiboy mesti tahu episod ni. Eh lalut. Orang yang OCD ni katanya mementingkan kesempurnaan. Sampai stresskan diri sendiri. Macam tu la […]

SENARAI TOP MOMMY BLOGGERS BY SHEHANZSTUDIO.COM

TOP MOMMY BLOGGERS | Melalui SEGMEN SHEHANZSTUDIO.COM yang lalu, beberapa Mommy Bloggers telah menyertai segmen ini. Bagus sebenarnya ada senarai begini. Boleh berkongsi cerita, pendapat, ilmu dan pengalaman masing-masing. SENARAI TOP MOMMY BLOGGERS BY SHEHANZSTUDIO.COM YOORIN – yoorinmelacolea.blogspot.my KHATY – www.khatyaiman.com ZAI ZAMREE – storymoryluahanku.blogspot.com YANGBAIK – yangbaik.blogspot.my CEKGU NORAZIMAH – www.cekgunorazimah.com SHEILA ADZIZ – www.sheilainspire.com […]

INSTASHOP PELBAGAI PRODUK YANG WAJIB ANDA FOLLOW

INSTASHOP YANG WAJIB ANDA FOLLOW | Mommy nak tengok kehebatan kawan-kawan Mommy dalam perniagaan. Ternyata, memang ramai yang buat perniagaan online. Tak semestinya melalui instagram sahaja, siap ada yang punya website tersendiri. Kagum Mommy. Baru-baru ini, Mommy ada mengajak kawan-kawan untuk letakkan link perniagaan sendiri. Yang menariknya, produk yang ditawarkan memang lain dari yang lain. […]