LIRIK SUDAH KU TAHU – THE PROJECTOR BAND

LIRIK SUDAH KU TAHU | Actually Mommy dah lama suka lagu Sudah Ku Tahu ini. Asyik dengar tapi tak tahu siapa penyanyinya. Bila layan tu, rasa macam berada di zaman penyanyi rock kapak tau. Serius. Start slow-slow ala2 nasyid dah rasa, tetiba teran sikit rock tu dah macam Yabang Khalifah. Eh eh.. Serius rindu lagu-lagu zaman macam tu. Bila dengar lagu ini, eh.. bestnya! Siapa yang nyanyi? Hinggalah minggu lepas. Baru Mommy tahu nama kumpulan ini. Hehe.

lirik-sudah-ku-tahu-projector-band

Facebook : Projector Band Official

Instagram : @projectorbandofficial

Youtube : youtube projectorbandofficial

LIRIK SUDAH KU TAHU – THE PROJECTOR BAND

Seringkali aku menduga
seringkali ini terjadi
segala rahsia sudah ku tahu
rupanya aku tak dicintai

Untuk apa kau buat ku begini
segala apa yang telah ku lakukan
Airmataku mengalir dipipi
segala yang ku korbankan tuk dirimu

Mengapa masih lagiku
bediriku menunggu cintamu
mengapa masih adamu
menyakiti di siang malamku
aku terima cintaku dipersiakan wooo!!!

C/O Sayang!!
aku kau lupa
aku kau luka
tanpa kau sedar
Sayang!!
selamat tinggal
akukan pergi
buat selamanya
Aku pasti kau bahagia tanpaku selamanya

VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge