‘JUBAH IPMAN’ RIZQ DESIGN | JUBAH LELAKI MODEN DAN MASKULIN SEMPENA HARI RAYA BAKAL TIBA

KOLEKSI JUBAH LELAKI MODEN DAN MASKULIN SEMPENA HARI RAYA BAKAL TIBA | JUBAH & LELAKI sekarang ni bukan lagi fenomena yang pelik. Kalau dulu, kita asyik lihat lelaki dan baju melayu sebagai pakaian utama ketika hari raya, kini, dah banyak kita lihat lelaki memakai jubah kan?

Kalau anda perasan, Mommy ada kongsi gambar di bawah ini di Instagram Mommy baru-baru ini. Inilah dia salah satu jubah keluaran Rizq Design, Jubah Ipman. Mereka juga turut mengeluarkan koleksi Kurta seperti yang digayakan di bawah.

jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
blogger PCL & Ujang
jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
bersama founder Rizq Design, pelakon Fazren Rafi, di Starbuck, Sri Hartamas. Kenal tak? Pelakon Spa Q ni.

KOLEKSI JUBAH LELAKI MODEN BY RIZQ DESIGN

Menurut Encik Fazren, nama Rizq diambil sempena nama anak-anak beliau iaitu Rizqin Qayyum, Rizqin Uwais dan Rizqeen Humaira. Mereka telah bertapak dalam perniagaan ini sejak 3 tahun yang lalu.

APA YANG MEMBEZAKAN RIZQ DESIGN DENGAN KOLEKSI DI LUAR SANA?

Kalau anda sebagai lelaki, apa yang anda selalu titikberatkan ketika memilih pakaian? Kalau encik Daddy punya jawapan ialah dari segi material perlu selesa, tidak panas dan enak mata memandang. Macam tuuuu. Jadi, yang uniknya Rizq Design ini sudah tentulah daripada ciri-ciri istimewa yang diperkenalkan mereka.

CIRI-CIRI JUBAH

  • Dengan perincian yang lebih menarik
  • Design terkini, moden dan maskulin
  • Material terbaik dengan harga mampu milik
  • Selesa, kemas dan unik
  • Material tahan lasak
  • Dihasilkan di kilang sendiri yang terletak di Alam Avenue 2, Shah Alam

JUBAH IPMAN

Jubah moden ini merupakan target utama Rizq Design kali ini. Dengan perincian yang lebih menarik, bergaya serta selesa, Mommy yakin, produk mereka akan berjaya.

Fazren-jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba

Jom kita lihat perincian jubah Ipman yang menjadi target utama:

jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba (1)

jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba (1)
Watchaaaaa!! Ipman style
jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
Selesa bergaya
jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
Ada poket
jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
Perincian kemas, berzip dan mudah dipakai
jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
Logo RD. Credit pic Farah Dafri.
jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
Credit pic Razi.

Kemas dan selesa je bila lihat model di atas mencuba. Siap boleh kungfu-kungfu lagi.

JENIS-JENIS JUBAH YANG TURUT DITAWARKAN

Bagi memberi si jejaka lebih banyak pilihan untuk digayakan, Rizq Design turut memperkenalkan 2 jenis lagi jubah selain Jubah Ipman. Dan setiap koleksi jubah di bawah tampil dengan 10 pilihan warna tau!!

jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
JUBAH KALIS KECAM, TAHAN CERCA!
Hafidz-jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
Akan datang! Projek Istimewa : Kolaborasi Jubah Lelaki Moden dengan Hafidz Roshdi.

Hafidz-jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba2

jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
Jubah Ipman
jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba
Menangis tengok Jubah IPMAN hitam ni. Perasan tak, macam army design?

KURTA RIZQ DESIGN

Mereka juga mengeluarkan koleksi Kurta yang menarik dan selesa dalam 10 warna berbeza.

jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba

SAIZ & HARGA

Saiz setiap jenis jubah dan kurta yang disediakan bermula dari saiz S sehingga XXL. Harga jualan pula bermula dari RM 109 sehingga RM 229. Quality wise, Mommy memang recommend. Dah meraba-raba dah jubah & kurta tu semalam.

AGEN-AGEN DAN DROPSHIPPER

Bagi mereka yang berminat untuk menjadi agen / dropship Jubah Lelaki Moden, dijemput datang ke Hari Terbuka mereka untuk melihat dan merasai sendiri koleksi jubah dan kurta sempena Raya 2016.

HARI TERBUKA

Tarikh: 30 April & 1 Mei 2016
Masa: 10 pagi – 8 malam
Lokasi: Alam Avenue 2, Seksyen 16 Shah Alam
Kadar keuntungan yang menarik bagi agen, bermula dari 20% sehingga 50%. Agen boleh mula membuat PRE-ORDER bermula 30 April 2016 dan stok dijangka tiba pada 1 Jun 2016.

HUBUNGI

Instagram : @jubahlelakimoden

Facebook : jubahlelakirizq

Email : jubahlelakimodenrizq@gmail.com

WHATSAPP: +6011.21524939

KBBA9

Gembira berpeluang jumpa lagi geng KBBA9 ketika sesi lepak santai bersama founder Rizq Design ini. Terima kasih atas peluang ini.

jubah-kungfu-dari-rizq-design-jubah-lelaki-moden-dan-maskulin-sempena-hari-raya-bakal-tiba (8)
KBBA9 bergambar bersama owner Jubah Lelaki Moden, Fazren Rafi

20 Replies to “‘JUBAH IPMAN’ RIZQ DESIGN | JUBAH LELAKI MODEN DAN MASKULIN SEMPENA HARI RAYA BAKAL TIBA”

  1. Memang smartlah Jubah modern ini…. Boleh aim untuk pakai masa raya nanti… 😉
    Anuar recently posted…Jenama Tudung Terbaru di Pasaran : Na’ila Shawl By ZaikaMy Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      Kan.. lain dr yg biasa.. wachaaa

  2. sesuai untuk orang muda jubah macam ni. nampak moden sangat. hari tu suami pakai saiz M ngam dengan badan dia..
    dkna abza recently posted…Jubah IP MAN Berikan Kelainan Di Pagi Raya Untuk Lelaki ModenMy Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      Tu la. Nmpk moden n smart

  3. Lepas tak untuk lelaki yang mengandung 3 bulan?
    Sohoque recently posted…Inginkan Kelainan Di Hari Raya? Jubah Lelaki Moden Mungkin Sesuai Untuk Anda…!My Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      Boleh request kot. Xxl muat kan..ekeke

  4. Smart sesangat jubah ni She..nnt belikan utk abg aji satu tau buat pkai raya …Huaaa merah merah menyala gituuu..Hijau takde ke hijau..

    1. YB Shehan says: Reply

      Ada 10 warna kak. Sy bkenan yg army tu..

  5. menarik pakaian dia..unik sangat

  6. nak jubah ipman gak…

    1. YB Shehan says: Reply

      Tempah tempah.. hehhe

  7. boleh beli 1 untuk cik abang pakai raya.
    AINUL recently posted…Churros Cheese Chocolate Meleleh Di BangiMy Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      Musti musti..

  8. warna dan rekaan dia mmg menarik.. kena beli kat husband ni!

    1. YB Shehan says: Reply

      Kan.. sy bkenan kurta dia. Cun

  9. tak boleh blah bila nama jubah kalis kecam tahan cerca…hahaha…
    rozita recently posted…3 Serangan Fungus, Diagnosis dan RawatanMy Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      Hahahah. Kan kak?

  10. Ok.. not bad. lagi nampak menarik. boleh plan untuk raya ni. hehe
    zulhilmi tempoyak recently posted…WHAKAAHUA. EVENT PHOTOGRAPHER.My Profile

    1. Yup. Mmg cntik

  11. Raya tahun ni memang rasa nak berjubah …dah ada satu, cuma nak tambah kurta pulak… nak cari warna kelabu hitam. Memang sedap pakai kain kurta Rizq design.. best !
    PCL recently posted…Nori Skincare Hilangkan JeragatMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge