HANNAH DAMIA & TRIP LITTLE CALIPH TO BIRD PARK, KL

Mommy baru berkesempatan nak abadikan kenangan Hannah Damia (kelas pra tahfiz, little caliph, ukay perdana), mengikuti trip ke Taman Burung, KL baru-baru ini (05042016). Sedih juga la sebab Ariq tak dapat ikut. Katanya pelajar kelas 3 tahun tidak dibenarkan follow kali ini. Cuma pelajar kelas 4 hingga 6 tahun sahaja. Hmm.

TRIP LITTLE CALIPH TO BIRD PARK

Gambar-gambar ini Mommy ambil dari facebook mereka je.

hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl

Rimas pulak Mommy tengok Hannah pakai tudung terkedepan. Huuu. Hannah berdiri kanan sekali.

Jom tengok anak-anak comel yang lain juga.

hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl
hannah kiri sekali..

hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-klhannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl

teachers

hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-klhannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl hannah-damia-trip-little-caliph-bird-park-kl

Mommy sebagai pengambil gambar anak-anak tegar, memang tak puas la tengok gambar ni. Bukan sebab pe, Mommy nak pic anak Mommy lebih sikit. Hahaha. But, at least ada jugak ni, kira ok la. Enjoy je Hannah cerita masa balik. Ada peacock, pastu apa lagi entah. Lupa pulak Mommy ni. Huuu. Maaf. Faktor umur.

4 Replies to “HANNAH DAMIA & TRIP LITTLE CALIPH TO BIRD PARK, KL”

  1. Best la kat sini…tak pi lagi walhal dekat dengan port kerja hehhe…happy family…
    Julia Johari recently posted…3D Art Gallery Sekinchan Selangor Destinasi Percutian Bajet !My Profile

    1. actually.. shehan pn x pernah pegi lagi. huhuhuh.. nak kena bawa ariq gak nt. sian dia terpinggir. huu

  2. Nak pergi tapi tak pergi2..sekarang ada anak..suami cakap tunggu anak besar pulak..adoii
    nadia johari recently posted…MASYARAKAT JAWA JE KE TAU BUBUR CANDIL NI??My Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      burung x bnyk sgt dah kot. betul. tggu anak besar sket.. g lawat zoo terus..

Leave a Reply

CommentLuv badge