GAMBAR WEDDING DRESS ANZALNA YANG MEMUKAU!

GAMBAR WEDDING DRESS ANZALNA YANG MEMUKAU! Aduhai.. rasa nak bersanding lagi sekali je. Hihi. Ada yang nak sponsor Mommy tak? Pakai wedding dress cantik-cantik macam ni. Ala.. untuk photoshoot je. Why not? Hihi. Teringat pula studio photoshoot masa nikah dulu. Dapat la merasa gown labuh2, MUA pula dari Taiwan. Shoot pula kat chinese studio. Dress dorang kan seksi2. Auww.. Heee. Tapi tak dapat la share sini sebab eksklusif untuk Daddy aje. Hiii

Mommy actually terpandang IG Anzalna sebentar tadi. Dress dia yang sebelum ni viral ibarat Barbie tu, muncul pula dress terbaru untuk majlis resepsi kedua semalam. Fuhh.. Jom tengok wedding dress Anzalna yang superb, marvellous, gempak kebabom tu! Turutan gambar daripada majlis yang terbaru.

gambar-wedding-dress-anzalna-yang-memukau

WEDDING DRESS ANZALNA – 2nd reception

Amazing STV cake from @sweettoothville Cake berlampu ada barbie! 😍 #HANZALNA

A photo posted by Anzalna nasir (@anzalnanasir88) on

1st reception wedding dress

Someone wanted to buy my wedding dress. Sorry my wedding dress is not for sale.Tak kira la nak bayar berapa pun takkan terima! Ini je pun kenangan waktu kahwin. Abang @putraaziz_cosry make her a new one please! Dont sell my dress! 😔 Esok nak bawak balik dress tu! #Repost @gerekitualia with @repostapp. ・・・ THE CALL! Terkedu dengan panggilan pelik apabila sudah diemail and direct PM… jawab call dengar dengan tekun. Mahu nangis senyum ketawa atau apakah ini… WHAT????( Muka tercekik) NAK BELI GOWN @anzalnanasir88 from @putraaziz_cosry…they talk to the painter me..@gerekitualia ijat..ooo @ijartemir…gawatgawat… korang HeLP!!!! -The call from SAUDI after they PM and email me.. 😅-JUST GIVE US THE PRICE! OMG!!!! #pengsanbangunpengsan tak mau bangun!ahhaha Because the dress is priceless.. ***Meeting tergempar!!!! Kerana baju ini kami pun sudah tak keruan… Apa pun ini memang khas dibuat utk princess @anzalnanasir88… tuan punya badanlah yg akan buat apa sahaja keputusan….. SELL OR NOT TO SELL??!! *taknak pulak yg baru tu…nak yg ini jugak…. masyallah #pengsanbangunpengsan terus…

A photo posted by Anzalna nasir (@anzalnanasir88) on

❤️ @putraaziz_cosry #HANZALNA #GrandHyattKL

A photo posted by Anzalna nasir (@anzalnanasir88) on

Akad nikah dress

👰 #HANZALNA

A photo posted by Anzalna nasir (@anzalnanasir88) on

Sumber : IG Anzalna

Cantik sungguh. Orang cantik ni, pakai apa pun mesti cantik. Dia pula artis, ramai la akan follow apa je yang dia buat. Lagipun, dia pakai tudung pun cantik juga. Moga kekal hingga jannah.

7 Comments

  1. amboii.. kemain… tapi .. kak azni pun suker giler tgk baju dia yang dua dua tu.. mmg mcm princess … dia kan suka barbie doll…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge