BAGAIMANA KIRAAN FIDYAH (BAYAR PUASA)

Salam. Bayar Puasa. Dah setel ke belum? Last-last minute ni, memang kena rushing lah membayar.

bagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

MAKSUD FIDYAHbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

HUKUM FIDYAHbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

PROSEDUR MEMBAYARbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

SEBAB PERLU BAYARbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

1. UZURbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

2. HAMILbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

3. MENYUSUKAN ANAKbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

4. MENINGGAL DUNIAbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

5. LAMBAT QADA’bagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

KIRAAN FIDYAHbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

KADAR BAYARANbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

Mommy harap panduan simple ni dah boleh meresap ke dalam otak masing-masing dah kan? Jangan lupa bayar fidyah.

Sumber : Remaja

8 Replies to “BAGAIMANA KIRAAN FIDYAH (BAYAR PUASA)”

  1. Terima kasih di atas perkongsian info… Hari ni temankan isteri puasa… Banyak hari isteri kena ganti puasa sebab tak larat nak berpuasa masa mengandung anak ke 4 pada tahun lepas..
    Anuar recently posted…Jual Air di Bazar Ramadhan boleh untung RM7 RIBU sebulanMy Profile

    1. wah. bagusnya teman puasa. hehe. hr ni pn israk mikraj. ok jgk la puasa pun..

  2. bagus info ni sebab ramai yang kurang faham dengan bayaran fidyah.. lagi-lagi kaum hawa yang tinggal puasa dan lambat ganti.
    dkna abza recently posted…Makeup Macam Tepung Gandum !My Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      tu lah. selalu cari info yang mudah sket nk ingat. hrp mbantu lah yg ni

  3. terimakasih untuk info.. hope time pegnen nti leh puasa lagi. hahahaha

    1. YB Shehan says: Reply

      hehe. sy dlu leh je puasa masa pegnen.. yg penting sahur.

  4. Info yg sangat berguna dan yang paling penting senang faham.. bagus2

    1. YB Shehan says: Reply

      alhmdlh.. moga bermanfaat

Leave a Reply

CommentLuv badge