Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

BAGAIMANA KIRAAN FIDYAH (BAYAR PUASA)

Salam. Bayar Puasa. Dah setel ke belum? Last-last minute ni, memang kena rushing lah membayar.

bagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

MAKSUD FIDYAHbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

HUKUM FIDYAHbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

PROSEDUR MEMBAYARbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

SEBAB PERLU BAYARbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

1. UZURbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

2. HAMILbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

3. MENYUSUKAN ANAKbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

4. MENINGGAL DUNIAbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

5. LAMBAT QADA’bagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

KIRAAN FIDYAHbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

KADAR BAYARANbagaimana-kiraan-fidyah-bayar-puasa

Mommy harap panduan simple ni dah boleh meresap ke dalam otak masing-masing dah kan? Jangan lupa bayar fidyah.

Sumber : Remaja

Tags: , ,

8 thoughts on “BAGAIMANA KIRAAN FIDYAH (BAYAR PUASA)”

  1. Anuar says:

    Terima kasih di atas perkongsian info… Hari ni temankan isteri puasa… Banyak hari isteri kena ganti puasa sebab tak larat nak berpuasa masa mengandung anak ke 4 pada tahun lepas..
    Anuar recently posted…Jual Air di Bazar Ramadhan boleh untung RM7 RIBU sebulanMy Profile

    1. YB Shehan says:

      wah. bagusnya teman puasa. hehe. hr ni pn israk mikraj. ok jgk la puasa pun..

  2. dkna abza says:

    bagus info ni sebab ramai yang kurang faham dengan bayaran fidyah.. lagi-lagi kaum hawa yang tinggal puasa dan lambat ganti.
    dkna abza recently posted…Makeup Macam Tepung Gandum !My Profile

    1. YB Shehan says:

      tu lah. selalu cari info yang mudah sket nk ingat. hrp mbantu lah yg ni

  3. Janna Nick says:

    terimakasih untuk info.. hope time pegnen nti leh puasa lagi. hahahaha

    1. YB Shehan says:

      hehe. sy dlu leh je puasa masa pegnen.. yg penting sahur.

  4. Didy says:

    Info yg sangat berguna dan yang paling penting senang faham.. bagus2

    1. YB Shehan says:

      alhmdlh.. moga bermanfaat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!