Naracards Korea-Seoul Set

VIRAL SELFIE CINCIN MENULAR DI FACEBOOK

VIRAL SELFIE CINCIN MENULAR DI FACEBOOK | Gara-gara Mommy meniru selfie blogger Dkna Abza pagi tadi, habis diviralkan ‘peniruan’ itu oleh blogger Saidila Abdul Rahman. Hahaha

Ini mula-mula kesnya, Dkna meragui gaya selfie menutup hidung yang agak viral baru-baru ini. Apakah ia gaya hipster atau raver yang agak ‘in‘ ketika ini. #tapimommynyampahtrendpeliktu

viral-selfie-cincin-menular-di-facebook

Mommy tanpa niat apa-apa, cuma memang suka ‘parodi’, Mommy tirulah gaya selfie tersebut. Dengan niat, nak ‘selfie cincin’ yang dah lama tak beli baru. Hahaha

viral-selfie-cincin-menular-di-facebook

Dan kemuncaknya, apabila blogger Saidila menyedari perbuatan kami, terus viralkan gambar kami berdua. Mommy sebenarnya dah lama perasan yang blogger Saidila dah lama selfie macam tu. Hahaha. Cuma kali ini, kita viral ‘selfie cincin’ pula. Hahaha

Fullscreen capture 03-Mar-16 25534 PM.bmp

Tak pasal-pasal ‘selfie cincin’ glemer. Hahaha. Dasar Kaklong Kawasan.

viral-selfie-cincin-menular-di-facebook

Yang kelakar gila-gila, blogger Dkna siap blog lagi perbuatan kami ni. Boleh baca sini.

http://www.dkna.my/2016/03/viral-selfie-tutup-mulut-tunjuk-cincin.html

Terus jadi viral secara tiba-tiba oleh geng #kelabbloggerbenashaari. Rata-rata memang sporting habis. Hahaha

viral-selfie-cincin-menular-di-facebook viral-selfie-cincin-menular-di-facebook viral-selfie-cincin-menular-di-facebook viral-selfie-cincin-menular-di-facebook

viral-selfie-cincin-menular-di-facebook

Of course paling WIN is our boss, Mr Ben. Hahaha

viral-selfie-cincin-menular-di-facebook

Hahahaha.. Sporting semuanya. Hidup #KBBA9

(Visited 20 times, 1 visits today)

11 thoughts on “VIRAL SELFIE CINCIN MENULAR DI FACEBOOK”

  1. ERAZ FADLI says:

    Terbaik2.. Nanti Eraz nak backlink ke sini.. 🙂

    1. YB Shehan says:

      hahaha.. sila2

  2. ema says:

    Terkejut gak bila tgk big boss sama sekali berselfie…mmg sporting habiss.

    1. YB Shehan says:

      hehehe.. bos kita sporting sekali

  3. Dkna Abza says:

    Hahahaa.. Entry paling cepat siap, x sampai 5 minit..gara2 viral kbba…

    1. YB Shehan says:

      Kan. Paling cepat ni.. hehehe

  4. nadia johari says:

    Hahaha..gila habis semua

    1. YB Shehan says:

      hahahaha. kan

  5. lisa says:

    hahahah jgn lepas ni dak2 skolah pun pnjam cincin mak then snap #selfiecincin

    1. YB Shehan says:

      hahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!