KINI, SESIAPAPUN BOLEH MENJADI PENULIS NOVEL! NOVELPLUS, APLIKASI NOVEL BAHASA MELAYU PERCUMA TANPA HAD

NOVELPLUS, APLIKASI NOVEL BAHASA MELAYU PERCUMA YANG WAJIB DIMUATTURUN | Kalau sebut novel, mesti semua orang boleh bayangkan yang ia tebal, berat dan kadang-kadang tu agak sukar hendak dibawa ke mana-mana. Mommy ada penyelesaiannya. Anda boleh membaca novel secara digital sekarang melalui aplikasi ini. Mommy sebenarnya sangat teruja apabila pertama kali diperkenalkan Novelplus ini, dan terus Mommy cuba muatturun.

NIKMATI BERATUS-RATUS NOVEL BAHASA MELAYU PERCUMA TANPA HAD!!

Untuk pengetahuan semua, Novelplus (N+) merupakan sebuah aplikasi kreatif untuk pembacaan melalui telefon pintar dan ia mampu memupuk minat membaca dan menulis. Kini, aplikasi ini telah mendapat sambutan positif dan telah pun menerbitkan lebih daripada 500 karya fiksyen berbahasa Melayu daripada penulis bukan sahaja dari Malaysia bahkan juga dari Indonesia, Singapura dan Brunei sejak diperkenalkan pada tahun 2015. Paling penting, ianya PERCUMA!!

kini-sesiapapun-boleh-menjadi-penulis-novel-novelplus-aplikasi-novel-bahasa-melayu-percuma-tanpa-had
“We Want to Change the Way People Publish and Read – NOVELPLUS”

MUATTURUN SEKARANG

N+ boleh dimuatturun di Google Play dan Apple App Store menerusi www.novelplus.co.

kini-sesiapapun-boleh-menjadi-penulis-novel-novelplus-aplikasi-novel-bahasa-melayu-percuma-tanpa-had

NOVELPLUS – ANTARA NOVEL YANG WAJIB ANDA BACA!

Antara novel di dalam N+ yang wajib anda baca antaranya ialah:

1) 5 Novel yang Bakal Membuat Anda Bergenang Airmata

5-Novel-yang-Bakal-Membuat-Anda-Bergenang-Airmata

2) 5 Novel Romantik yang Mesti Anda Baca!

5-Novel-Romantik-yang-Mesti-Anda-Baca

3) 5 Novel ini Ajar Isteri Goda Suami dengan Berkesan

5-Novel-ini-Ajar-Isteri-Goda-Suami-dengan-Berkesan

4) 5 Novel Paling Popular untuk Tahun 2015

5-Novel-Paling-Popular-untuk-Tahun-2015

SASARAN NOVELPLUS

N+ mensasarkan dua perkara iaitu menawarkan para penulis cara mudah, pantas, kebebasan berkarya dalam penulisan, kolaborasi dan berkongsi secara terus karya mereka kepada berjuta pembaca tegar. Dengan adanya kecanggihan teknologi seperti ini, pembacaan menjadi lebih mudah berbanding membawa senaskah buku untuk dibaca ketika anda dalam pengangkutan awam, ke kampus atau tempat kerja.

KINI ANDA BEBAS BERKARYA DENGAN NOVELPLUS

Berita baik untuk anda yang berada di Malaysia, Brunei, Indonesia dan Singapura, yang mempunyai bakat dalam penulisan novel atau punya bakat terpendam nak hasilkan novel tapi malu, yang dah ada novel tapi kena reject, jangan malu dan segan untuk hantar karya anda ke Novelplus.

Paling penting!! Tiada halangan umur untuk menulis bahkan ada penulis novel yang berusia 12 tahun telah menghantar karyanya kepada N+.

MEMBACA, MENULIS DAN MEMBELI DI NOVELPLUS

Walaupun target utama N+ adalah untuk memupuk minat membaca dan menulis, pihak N+ juga akan melancarkan mekanisma pembelian tidak lama lagi setelah lebih ramai pengguna mengenali aplikasi ini.

MAKLUMAT LANJUT

Website : Novelplus.co

Web Mobile : novelplus.com.my

Facebook : Novelplus

10 Comment

  1. Dah download…free2 boleh baca
    lynda recently posted…10 Beauty Products That Women Should HaveMy Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      kan. boleh baca time lapang2

  2. Lama Dah download. Tapi x baca2. Hahaha. Banyak benda nak baca dan buat membuatkan x der masa nak baca novel
    Sohoque recently posted…Tips Memilih Tanah Untuk Pembinaan RumahMy Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      bamhoq.. bukan baca je. boleh hntr karya sekali. mana lah tahu tetiba pandai tulis novel. hantar la kat dorang.. heeee

  3. wah macam best….

    1. YB Shehan says: Reply

      best. kalau pandai menulis, hantar la karya kat dorang. rugi kalau tak diketengahkan bakat

  4. Xleh nk donlod..hp cap ping pong..tggu dpt enpon canggih dr ni baru sedap donlod..by da way tq yb..nt leh refer sini klu tetiba teringat nk donlod

    1. YB Shehan says: Reply

      saya aminkan utk hp canggih cap badminton plak eh kak? hehe.. kidding. tq kak. mai2 selalu

  5. walaupun tak baca …ok jer download dulu siap2…manalah tahu terperangkap dalam lift ker apa ker…boleh baca2….yer dakkkk…?
    saidila recently posted…Signature Dish Cafe Subang Jaya Dan USJMy Profile

    1. YB Shehan says: Reply

      Btul tu. Tgh tggu ujan bhenti ke. Jem ke.. ekekeke

Leave a Reply

CommentLuv badge