Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

Month: March 2016

CARA PERLI YANG SOPAN PERIHAL CANGKUNG ATAS TANDAS DUDUK

CANGKUNG ATAS TANDAS DUDUK | Pernah tak korang nampak kesan tapak kasut tatkala korang baru je nak duduk atas tandas

5 PENYEBAB PENDARAHAN KETIKA HAMIL (SPOTTING)

5 PENYEBAB PENDARAHAN KETIKA HAMIL | Mommy terpanggil untuk menulis topik spotting atau pendarahan ketika hamil ini selepas beberapa kali

BAYI ‘AJAIB’ TRAGEDI HIGHLAND TOWERS TIBA DI MALAYSIA

BAYI ‘AJAIB’ TRAGEDI HIGHLAND TOWERS TIBA DI MALAYSIA | Siapa masih ingat tragedi runtuhan Highland Towers? Mommy pernah kongsi KRONOLOGI

KINI, SESIAPAPUN BOLEH MENJADI PENULIS NOVEL! NOVELPLUS, APLIKASI NOVEL BAHASA MELAYU PERCUMA TANPA HAD

NOVELPLUS, APLIKASI NOVEL BAHASA MELAYU PERCUMA YANG WAJIB DIMUATTURUN | Kalau sebut novel, mesti semua orang boleh bayangkan yang ia

LIRIK HANG PI MANA – KHALIFAH

HANG PI MANA – KHALIFAH | Mommy ingat lagu ini tak best. Sedap weh!! Hahaha.. Syiok layan! Siap ulang-ulang. Jom

GIVEAWAY CASH RM600 MAC2016 BY EMAS PUTIH

GIVEAWAY CASH RM600 MAC2016 BY EMAS PUTIH *sila tekan banner diatas untuk join* Hadiah : Top Referral RM100x1 Random Cash

LIRIK CAKE BY THE OCEAN – DNCE

LIRIK CAKE BY THE OCEAN – DNCE Oh no See you walking ’round like it’s a funeral Not so serious,

PUREBYSAFIYYAHOSMAN | HOMEMADE.NATURAL.ORGANIC. SKINCARE & BODYCARE YANG WAJIB ANDA MILIKI

PUREBYSAFIYYAHOSMAN | HOMEMADE.NATURAL.ORGANIC. SKINCARE & BODYCARE YANG WAJIB ANDA MILIKI | Spa.. datanglah kepadaku! Itu permintaan Mommy. Dan secara tiba-tiba,

GIGI SUSU HANNAH DAMIA DICABUT!

GIGI SUSU HANNAH DAMIA DICABUT! Malam tadi, Mommy dah tak boleh tangguh dah. Sebab Mommy risau gigi Hannah tak cantik

MAKAM HANG TUAH, MELAKA. SERIUS TIDAK PERNAH TAHU

MAKAM HANG TUAH, MELAKA. SERIUS TIDAK PERNAH TAHU | Ini serius. Mommy berkali-kali ke Melaka, memang tidak pernah terlintas ada

SEMAK STATUS BLACKLIST

CARA SEMAK STATUS BLACKLIST SEBELUM KE LUAR NEGARA

CARA SEMAK STATUS BLACKLIST SEBELUM KE LUAR NEGARA | Oleh kerana lebih daripada 820,000 rakyat Malaysia telah disenarai hitam ke

LOGITECH BLUETOOTH MULTI DEVICE KEYBOARD K480 | KEYBOARD UNTUK PELBAGAI PERANTI

LOGITECH BLUETOOTH MULTI DEVICE KEYBOARD K480 | Pernah tak terfikir untuk menggunakan semua device yang anda ada seperti telefon, tab

ELAK SUNBURN, ELAK NYAMUK, GUNAKAN COSMODERM

COSMODERM : TIPS ELAK SUNBURN & ELAK NYAMUK Wah.. apakah yang Mommy cuba nak sampaikan ini? Tudia tudia.. Inilah dia

‘DEKAT JE’ | KEMBARA KBBA9 KE TAMAN NEGARA PAHANG – PART 2

‘DEKAT JE’ | KEMBARA KBBA9 KE TAMAN NEGARA PAHANG – PART 2 | Sambungan daripada Part 1 yang Mommy cerita

‘DEKAT JE’ | KEMBARA KBBA9 KE TAMAN NEGARA PAHANG – PART 1

‘DEKAT JE’ | KEMBARA KBBA9 KE TAMAN NEGARA PAHANG | 19 – 22 FEB 2016 | Alhamdulillah. Bermula kembara KBBA9 ke

HAN RAINFOREST RESORT, TAMAN NEGARA PAHANG | REVIEW

HAN RAINFOREST RESORT, Taman Negara, Pahang dahulunya dikenali sebagai Rainforest Resort Taman Negara, terletak di Kuala Tahan, Pahang. Ia merupakan

5 BINTANG : BOBOIBOY THE MOVIE | WAJIB TONTON

5 BINTANG : BOBOIBOY THE MOVIE | WAJIB TONTON. Itu je Mommy boleh concludekan selepas menonton Boboiboy the Movie hari

LIRIK SUBHANALLAH – RAQIB MAJID AF9 FEAT WARIS

SUBHANALLAH – RAQIB MAJID AF9 FEAT WARIS | Sedap sangat lagu ni. Macam nasyid campur raggae. Hihi. Tahulah si Waris

LIRIK PENCURI CINTA – AIDA JEBAT

PENCURI CINTA – AIDA JEBAT | Catchy!! Itu yang Mommy dapat simpulkan bila pertama kali dengar lagu ini. Dah macam

error: Content is protected !!