REMBAT TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Salam. Sedang Mommy blogwalking, Mommy terberkenan sejenis tudung yang bernama Tudung Dhaifah di blog NeenaAnuar ni. Lantas, tanpa buang masa, Mommy terus whatsapp Kak Neen. Lagipun, Mommy memang regular customer sejak Kak Neen jual Pin2It (shawl pin) tu lagi.

TERLALU TAMAK?

Maka, buat permulaan, Mommy terlalu rambang mata lantas memilih 2 helai terlebih dahulu.. Hitam & Pink.

TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Baru sekali cuba lepas dapat malam tu, terus Mommy contact kak Neen lagi sekali.. Order lagi 2 warna. Hikhik.

TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Encik Daddy cakap dia suka Mommy pakai tudung macam ni. So……….
TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Hehehe. Bukan Mak je kaki selpiaq.

TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Siap ada yang puji Mommy nampak muda with this type of tudung. Ngee. mekasih kawan2. Jangan mengharapkan balasan ye. Tak baik request coklat atau aiskrim. Ngeh ngeh. Eh yang baca nak bukti ke? Nah baca sini.

Yang ditunggu telah tiba. Minggu tu juga Mommy dapat tudung ni. Kali ni biru & purple pula.

TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Ada yang minta Mommy tunjukkan ‘kelabuhan’ tudung ini. Ia agak labuh untuk Mommy andai Mommy tak letak apa-apa pin di bahu atau belakang leher.TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Dah nama blogger kan? Tak boleh dok diam dari heboh segala benda. Hii. So, rezeki kak Neena juga la bila kawan2 Mommy pun terpengaruh beli tudung ni. Ni salah sorang kawan Mommy yang terus purchase 4 helai. Hii. Lihat betapa kuatnya pengaruh media influencer kennn? #janganmuntahpls

TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR
Btw, Mommy ada join contest sharing ni. Jom lah like sama2.

TUDUNG DHAIFAH NEENAANUAR

Moga Mommy berjaya menang. Happynya hati.

Yang berminat nak beli tudung ni boleh ke page yg Mommy join contest sharing tu ye.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.