BFAB – TEMPAH SALON KECANTIKAN BERDEKATAN ANDA SECARA ONLINE

Salam. Pernah tak anda hadapi masalah mencari di mana salon-salon kecantikan, spa atau apa-apa servis kecantikan dan kesihatan yang berdekatan dengan anda? Dan andai anda buat research di Google sekalipun, tidak semua tempat memaparkan harga servis mereka bukan?? Mommy nak dedahkan satu rahsia buat anda yang gemar menjaga kecantikan dan penampilan, dan yang paling penting, anda boleh TEMPAH SALON KECANTIKAN ANDA SECARA ONLINE! MUDAHNYA!

BFAB – SALON KECANTIKAN

Bfab merupakan platform yang menyediakan servis tempahan salon-salon kecantikan seperti spa, massage, manicure, pedicure, hair, make-up services dan lain-lain lagi. Yang menariknya, setiap perkhidmatan yang dikenakan oleh salon-salon tertentu telah dinyatakan sekali harga dan TIADA kos tersembunyi seperti kos servis dan sebagainya dikenakan oleh Bfab.

CARA TEMPAHAN

PILIH – TEMPAH – ENJOY!!
Terlalu mudah untuk menempah perkhidmatan bfab ini. Nyatakan jenis SERVIS pilihan hati (hair removal, massage, spa, hair, etc) dan taip TEMPAT pilihan anda (Mommy pilih yang berdekatan rumah Mommy) dan TARIKH anda berminat untuk tempah.BFAB-SALON-KECANTIKAN

PELBAGAI PILIHAN

Bfab akan menyarankan beberapa salon kecantikan yang sesuai untuk anda, siap dengan harga mengikut kemampuan anda. Senang kalau nak buat perbandingan harga bila ada banyak pilihan, bukan? Jangan risau, tarikh dan tempat boleh diubah kemudian. Ini contoh yang Mommy letak.

BFAB-SALON-KECANTIKAN

Dan selepas membuat perbandingan harga, Mommy memilih servis Aromatherapy Full Body Massage di GODDESS BEAUTY SANCTUARY. Dan yang paling seronoknya, tempahan boleh dibuat pada bila-bila masa sahaja walaupun jam menunjukkan 2 pagi. Dan setiap tempahan akan terus mendapat pengesahan segera melalui email!

BFAB-SALON-KECANTIKAN

Selepas membuat pilihan servis dengan harga yang anda berminat, klik sahaja dan terus booking! Buat bayaran di butik kecantikan pilihan anda di hari temujanji anda nanti. Mudah kan???

PROMO!

Bfab launch promo – Use the code “BFABNOW” at www.bfab.my and get 20% off EVERYTHING on Bfab till 1 March 2016. This code is usable for up to 4 bookings”

PENGALAMAN MOMMY

Amat berpuashati dengan pilihan yang disenaraikan Bfab. Website yang sangat mesra pelanggan dan pihak Bfab akan menghantar email peringatan sehari sebelum tarikh temujanji. Dan yang paling istimewanya, pihak Bfab akan segera menghubungi anda jika ada sebarang masalah seperti tempat servis pilihan anda tutup di hari temujanji anda. Perkhidmatan yang dilalui semalam di GODDESS BEAUTY SANCTUARY buktinya. Atas sebab-sebab tertentu, spa kecantikan pilihan Mommy tutup dan pihak Bfab dengan tangkas mengatur temujanji di tempat yang lain dengan jaminan salon pilihan mereka sangat bagus. Ternyata, urutan ala Bali, suasana yang sangat selesa dan cantik memenuhi impian Mommy! Terima kasih Bibi & Leha untuk perkhidmatan kalian yang sangat mesra pelanggan!

BFAB-SALON-KECANTIKAN
Kepuasan jelas terpancar di wajah Mommy selepas diurut.

SARANAN MOMMY

Mommy sarankan anda SIGN UP terus Bfab sebelum memilih semua servis ini. Banyak lagi tawaran akan datang tau! Mommy jamin, anda takkan menyesal bila dah cuba. Macam Mommy la. Dah mula ketagih. Wanita kan? Mestilah bab kecantikan dan kesihatan no 1 kan. Servis ini bukan untuk wanita sahaja tau, lelaki pun boleh. Memang terbaik sangat. Pilih dan tempah! Semudah ABC!!

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

19 Comments

    • ye kak. Bfab mudahkan kita booking mana2 salon kecantikan yang kita nak. byr kt salon, bukan online. sng sgt! hehe

  1. semua tempat ada ke YB…?
    wahh.. dan-dan ni terasa badan lenguh2 ni.. memang menjemput arr spa-spa ni kan.. hahahahaa.. 🙂

    thanks share ni YB.. info yang bagus.. *kenyit mata*

  2. Wow mudah sgt blh guna online je. Mudah dan pantas. Jimat masa. Boleh gtahu kat umi ni. Umi suka ala ala spa ni memanjakan diri sekali sekala 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.