SEBENARNYA KAN.. DAH MASUK MINGGU KE 4!

Salam. Sebenarnya, memang dah masuk minggu ke 4 dah. Mungkin ramai tak alert. Tapi ada juga yang alert melalui status-status dan gambar-gambar kat Instagram Mommy tu.
mommy-stress
Tapi tu lah.. dah masuk minggu ke 4 nih..

STRESS.. PENING KEPALA.. MIGRAIN.. NAK MUNTAH SEBAB TERLALU PENING, SEMUA ADA.. DAH MASUK 4 MINGGU KAN..

ARIQ MENANGIS MASA NAK PERGI SEKOLAH

Haa.. Apa yang korang fikir haaa?? Ekekeke.

Mommy memang tertekan. Tertekan setiap kali belok kereta menghala ke sekolah. Beliau akan mula meronta dan menangis. Sekarang ni, dari rumah dah start menangis dah. Uwawaa. Sejak minggu orientasi lagi beliau macam ni. Hmm

Mommy pun nak nangis juga la..

anak-enggan-ke-tadika

#SAYAJUAL #ROSETYARA

SERENDAH RM30 SETIAP BULAN

8 Comments

  1. Salam anak u lil caliphs ukay perdana ke? I’m sending my girl situ jugak and alamak uniform pun dia taknak pakai huhu..bila sampai skolah ok pulak.bab uniform je guling2 taknak pakai..lagi satu nak tanya communication book tu memang dia simpan ke? What’s the function of comm book if parents cannot write in it eh?

    • comm book selalunya dia info aktiviti and apa2 announcement shj. dan kita as parent kena sign. selalunya kalau kita ada apa2 isu, terus whatsapp guru shj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.