banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

HAPPY 31ST BIRTHDAY MY DEAR HUSBAND

HAPPY 31ST BIRTHDAY MY DEAR HUSBAND

Nak tepek banyak2 pic laki hamba..

We know each other since High School

Namun jodoh cuma selepas tamat Universiti.

Hasil cinta kami..

Moga sayang sentiasa dimurahkan rezeki.

Moga dipanjangkan umur, jadi suami dan daddy yang baik & cool!!

Sentiasa sporting. We love u so much. Panjangkanlah jodoh kami.

Dan Imam terbaik buat kami.

Sentiasa kacak selalu.

Eh yang last ni bukan. Macam mana terselit ni.

Larikkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

Find me on Instagram
Ephyra tanpa modal
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

(Visited 31 times, 1 visits today)

0 thoughts on “HAPPY 31ST BIRTHDAY MY DEAR HUSBAND”

  1. happy bday untuk husband mommy tu ye..sweetnya kena dari sekolah

  2. YB Shehan says:

    Hihi. Tq dear. Aah x sangka tu jodoh saya.hii

  3. Hepy bday abg haris..ehhh..boleh kan kak she pggil gtu..hahaha..semoga pnjg umur murah rezeki jd daddy dan suami yg buat kakakku ini…hihi..

  4. YB Shehan says:

    hihi.. yg buat apa?

    tq zatie

  5. cik hani says:

    amboi..yang gambar last tu tak menahannn.. hehehe..
    epi besday untuk cik abang awak ye..

    didoakan family awak sekeluarga sentiasa diberkati..

  6. YB Shehan says:

    kan.. ttiba jer terselit. kihkihkih.. larikkk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

LIRIK DIRGAHAYU – FAIZAL TAHIR & DATO CT (OST LARA AISHAH)

Wooo. Gabungan mantap bagi Mommy. Haish. Dua-dua Mommy minat. Mommy tahu lagu ni pun

KOREA TRIP (DAY 3) | STRAWBERRY FARM, DIY KIMCHI, HANBOK, EVERLAND THEME PARK

BEST EVER!! Mommy rasa, hari ke 3 (13/12/2016) merupakan hari paling best! Sebab tempatnya

KEMBARA QASEH ZY PHYTO KE KASHMIR (250)

SELEPAS KEMBOJA, ACHEH & PERTH.. KINI KEMBARA QASEH ZY PHYTO KE KASHMIR! (EPISODE 4)

DAY 3 : TRIP KASHMIR (09032018) | Sebenarnya, ini bukan kali pertama misi ‘Melancong

error: Content is protected !!