HAPPY 31ST BIRTHDAY MY DEAR HUSBAND

HAPPY 31ST BIRTHDAY MY DEAR HUSBAND

Nak tepek banyak2 pic laki hamba..

We know each other since High School

Namun jodoh cuma selepas tamat Universiti.

Hasil cinta kami..

Moga sayang sentiasa dimurahkan rezeki.

Moga dipanjangkan umur, jadi suami dan daddy yang baik & cool!!

Sentiasa sporting. We love u so much. Panjangkanlah jodoh kami.

Dan Imam terbaik buat kami.

Sentiasa kacak selalu.

Eh yang last ni bukan. Macam mana terselit ni.

Larikkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!

Find me on Instagram
Ephyra tanpa modal
Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

0 Replies to “HAPPY 31ST BIRTHDAY MY DEAR HUSBAND”

  1. happy bday untuk husband mommy tu ye..sweetnya kena dari sekolah

  2. Hihi. Tq dear. Aah x sangka tu jodoh saya.hii

  3. Hepy bday abg haris..ehhh..boleh kan kak she pggil gtu..hahaha..semoga pnjg umur murah rezeki jd daddy dan suami yg buat kakakku ini…hihi..

  4. hihi.. yg buat apa?

    tq zatie

  5. amboi..yang gambar last tu tak menahannn.. hehehe..
    epi besday untuk cik abang awak ye..

    didoakan family awak sekeluarga sentiasa diberkati..

  6. kan.. ttiba jer terselit. kihkihkih.. larikkk

Leave a Reply

CommentLuv badge