DIANA DANIELLE KONGSI GAMBAR NUR AURORA DI INSTAGRAM

DIANA DANIELLE KONGSI GAMBAR NUR AURORA DI INSTAGRAM

“Assalamualaikum, Hello everyone! Let me introduce to you my lovely little daughter… Happy One Month old my darling Nur Aurora! You are our biggest blessing along with your brother Muhammad. I’m very lucky to have such a calm and happy baby. Syukur Ya Allah for my little family”

Cepatnya! Dah sebulan umur Aurora. Pantas masa berlalu.

Diana yang melalui proses kelahiran dalam air (water birth) di Pusat Perubatan Pantai, Bangsar pada 19 November lalu pernah menyatakan bahawa dia mahu berpantang secara tradisional setelah mengetahui tentang kebaikan perkara berkenaan. Terbaik sangat Diana. Mommy kagum dengan kegigihan beliau serta rajin menggali info. Dari dulu Mommy teringin nak merasa water birth ni. Hihihi. Katanya kurang sakit kan?

Comel sangat hasil fotografi anak kedua Diana Danielle dan Farid Kamil ini, Nur Aurora. Fotografi bertemakan animasi Snow White itu turut melibatkan anak pertama mereka, Muhammad. Comel sangat!!

Gambar bidikan Camora Arts dikongsikan oleh Diana di Instagram.

0 Comment

  1. comelnya….sekrang ni macam- macam teknik bergambar kan…kita dulu guna je la digital kamera…

  2. hihi. kan. berduit, best la buat gini. sy dulu snap sendiri pic anak ala2 newborn pic gitu. hahaha

  3. comelnya…kagum tengok gambar2 tue

Leave a Reply