TAK PERNAH PUAS TAMBAH KOLEKSI HELLO KITTY

Salam

Sekali dah mula, memang susah nak stop hobi mengumpul barang-barang Hello Kitty ini.

Terbaru, gelas lagi. Hii

Gelas-gelas Mommy sebelum ini ada Mommy letak dalam ENTRY INI.

Mug yang selalu Mommy guna pula yang tulis LOVE ini dalam ENTRY INI.

Dan semalam, masa berjalan-jalan ke kedai cenderamata area Taman Melawati, Mommy ternampak mug ini. Tinggi juga. Penutup dan bahagian keliling mug tu ada rubber.

Hati gumbiraaaaaaaa.

0 Replies to “TAK PERNAH PUAS TAMBAH KOLEKSI HELLO KITTY”

  1. eh…samala gelas kite.. saya pun ada satu, dapat hadiah weeding. opismate bagi. tapi tak guna lagi.

  2. hehe. comel jer mug pon..

  3. hihi.. pastu rasa nak buat air selalu.

  4. wah.. bagusnya. bukan murah sgt pn seketul. hiii

  5. Pink kaler memang cantik tapi anak² dara pcl tak suka pulak..

  6. cantiknya
    pink colour
    salam kenal
    follower baru 728

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.