Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Seoul Set

TAK PERNAH PUAS TAMBAH KOLEKSI HELLO KITTY

Salam

Sekali dah mula, memang susah nak stop hobi mengumpul barang-barang Hello Kitty ini.

Terbaru, gelas lagi. Hii

Gelas-gelas Mommy sebelum ini ada Mommy letak dalam ENTRY INI.

Mug yang selalu Mommy guna pula yang tulis LOVE ini dalam ENTRY INI.

Dan semalam, masa berjalan-jalan ke kedai cenderamata area Taman Melawati, Mommy ternampak mug ini. Tinggi juga. Penutup dan bahagian keliling mug tu ada rubber.

Hati gumbiraaaaaaaa.

Tags: , , , , , , , , , ,

0 thoughts on “TAK PERNAH PUAS TAMBAH KOLEKSI HELLO KITTY”

  1. cik hani says:

    eh…samala gelas kite.. saya pun ada satu, dapat hadiah weeding. opismate bagi. tapi tak guna lagi.

  2. hehe. comel jer mug pon..

  3. YB Shehan says:

    hihi.. pastu rasa nak buat air selalu.

  4. YB Shehan says:

    wah.. bagusnya. bukan murah sgt pn seketul. hiii

  5. Pink kaler memang cantik tapi anak² dara pcl tak suka pulak..

  6. cantiknya
    pink colour
    salam kenal
    follower baru 728

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!