Naracards Korea-Seoul Set

TAKDE MASA NAK REKA CERITA DIALOG HANNAH TU. SEMUA TU SPONTAN!

Salam
Anak Mommy si kakak ni memang funny orangnya. Semenjak fasih bersembang ni, macam2 ayat kelakar dia kasi.
Salah satunya, dialog semalam ni
Hannah : Mommy.. cepat2 tangkap gambar kakak. Ni Next top model. Kena angkat kaki sikit kan Mommy.
Mommy : Ok la. Apa2 la. Hmmm
Ini beach pnya aksesori.
Mommy : kakak.. ni apasal patah ni??
Kakak : oh.. itu kan kunci Tobot X. Cuma kakak cari warna yellow la Mommy.
Sobsss.. kakak patahkan sebab nak sama macam Tobot.

Bukan sembang je macam2, nak posing pun kemain macam2 idea dia..
Ini Diva AA style. Haha
Hannah : Mommy.. tengok ni kakak lukis kucing orang
Mommy : Kucing orang?? Ngerinya kakak. Haha
 
Ingatkan lawak tu masa sihat je.. tapi..
Kakak : Mommy.. kakak panas. Tlg letak kain kt kepala kakak
Mommy : ok
Kakak : takde sun pun.. kenapa panas?
Kau dah kenapa kakak oiiii.
Panas tu bukan pasai sun.

Time demam pun buat lawak. Adoyainye pun


Dan macam2 lagi idea spontan.

Tak kelakar?

Sape paksa gelak?

Tihihihi

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!