banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI – CABARAN INSTABLOG EFGKBBA DAY 3

Salam

Hai semua. Awal ke bangun pagi ni? Mommy kalau nak lajak tido memang jangan harap. Ada je gangguan.
Mommy.. kakak lapar la
Mommy.. susu.. pinta si adik pulak
Jawabnya.. kena bangun terus.
So.. untuk cabaran hari ke 3 ini, perkara wajib buat setiap hari ialah

pastinya MEMBERUS GIGI.

Kadang-kadang tu, berhujung minggu ni malas jugak la nak mandi awal. Ekeke. Tapi berus gigi wajib awal. Hari kerja pun, kalau nak kemas2 barang anak dulu ke, iron baju dlu ke, masak dulu ke, memberus gigi ialah perkara WAJIB buat terlebih dahulu.
Ubat gigi Mommy ada 2 jenis.

Gilir2 Mommy guna. Optic White tu memang helpful juga la memutihkan dan mengekalkan gigi putih. Manakala Mukmin, mulut memang rasa segarrrr gitu.
Selain berus gigi ialah perkara wajib buat, haruslah breakfast. Ada sesetengah orang, tak breakfast tak mengapa. Mommy tak boleh. Paling simple, breakfast biskut pun dah ok. Nom Nom sambil kunyah biskut ni.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

HARI COMELSSS

Cool huh??? Bought on 16 received on 18/10/2013. Memang cantik. Cuma AE kan kecik

CARA ORGANIK YANG BERKESAN UNTUK PUTIHKAN KETIAK YANG HITAM

LEMON Lemon contains natural bleaching agents that can help lighten your underarms. Simply rub

AAE & MHI TV3

Pagi tadi Mommy teruja kalut2 nak mandi cepat takut terlepas satu sedutan dlm MHI

error: Content is protected !!