GIVEAWAY RYSYA SKINCARE CANTIK MACAM CHE TA BERSAMA AZLINDA ALIN

Salam
Jom sertai GIVEAWAY RYSYA SKINCARE CANTIK MACAM CHE TA BERSAMA AZLINDA ALIN macam Mommy. Mommy memang nak sangat2 cuba Produk Rysya Skincare ni. Manalah tahu boleh cantik macam Che Ta.
Jom lihat apa kata penaja.
***********
Apa khabar semua!! Bertemu kembali dalam entri dunia kecantikan bersama mummy ! Entri kali ini mummy nak berkongsi pengalaman mummy bersama produk Rysya Skincare. Mungkin ada yang pernah dengar dan terbaca dengan produk terbaru, iaitu Rysya Skincare daripada Rozita Che Wan (Che Ta) dan ada juga yang masih belum pernah dengar tentang produk ini lagi. Jom mummy kongsikan serba sedikit tentang apa itu Rysya Skincare.
Rysya Skincare adalah set penjagaan muka premium dimana set kecantikan ini setaraf dengan kualiti dan mutu set premium yang sudah ada lama di pasaran.
Diasaskan oleh pengasas Rysya Skincare, Puan Noorazlina Mohd Noor dan Rozita Che Wan (Che Ta) adalah duta kepada produk ini. Che Ta juga telah menggunakan produk ini selama dua bulan. Dan beliau dapati produk penjagaan kulit Rysya mampu menyerlahkan seri wajahnya. Malah beliau menasihati kaum wanita yang berusia 40an sepertinya jangan asyik sibuk dan tidak menjaga penampilan diri.
“Siapa kata bila dah masuk 40an dah nampak tak cantik. Persepsi macam itulah yang membuat ada wanita lari dan menyorok bawah katil sebab rasa dah tak cantik. Malah ada yang baharu 30 tahun tapi gigi pun dah tak ada sebab abaikan soal penjagaan kecantikan,” kata-kata Che TA sewaktu perasmian produk Rysya Skincare baru-baru ini.
Menurutnya, beliau menggunakan kesemua lima rangkaian produk Rysya seperti cleanser, toner, serum, krim magik dan sabun sarang burung dimana produk berkenaan mampu mencerahkan kulit serta melambatkan proses penuaan.
“Saya syorkan semua wanita menggunakan produk Rysya Skincare ini kerana dengan kandungan vitamin C dan 24 karat emas serta sarang burung boleh menyerlahkan seri wajah anda,” kata Che Ta yang sudah mempunyai tiga orang anak.
Rysya Skincare memasarkan produk halal untuk memenuhi permintaan dan keperluan industri produk Halal malah berkualiti tinggi mengikut piawaian antarabangsa. 
Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), rangkaian produk Rysya Skincare meliputi lima jenis iaitu Cleanser, Toner, 24K Gold Serum, 24K Gold Miracle Cream dan Bird Nest Body Scrub.
Produk yang ditawarkan ialah LY TONER DAN LY CLEANSER 
RYSYA SKINCARE – LY Toner 
  • Direka untuk melindungi kulit, menjadikan kelihatan berseri, lembut dan licin.
  • Menegangkan kulit dan mengecilkan liang roma.
  • Menjaga kelembapan kulit, memastikan ia terhidrat dan memelihara kulit daripada menjadi kering. 
  • Sesuai untuk sensitif dan semua jenis kulit yang lain.
  • Arahan: Gunakan dua kali sehari. Sapukan pada waktu pagi dan malam selepas mencuci muka dengan Rysya Penjagaan Kulit Pembersih Muka.
  • Elakkan sentuhan dengan mata.
Kelebihan LY Toner
  • Toner ini bersifat lembut dan perlahan-lahan membersihkan kulit.
  • Formula yang sangat efektif dapat menegangkan kulit wajah.
  • Diperbuat dengan kacang soya dan ekstrak Phyto Placenta.
  • Memberikan kesegaran kulit, keseimbangan pH lembut, rasa bersih dan sangat selesa.
RYSYA SKINCARE – LY Cleanser
  • Bersifat lembut untuk menanggalkan solekan.
  • Komponen yang menyediakan ciri-ciri kebersihan yang sangat baik, kulit lembut sempurna dan segar “Natural Moisture Barrier”.
  • Selepas membilas, ia akan menjadikan kulit licin bersih tanpa mengeringkan kulit.
  • Arahan: Gunakan dua kali sehari pada waktu pagi dan malam. Letakkan cleanser pada tapak tangan yang basah. Bila berbuih, perlahan-lahan urut seluruh muka, elakkan bahagian mata. Bilas sehingga bersih. 
Kelebihan LY Pencuci Muka
  • Kulit dilindungi, kelihatan berseri, dan terasa lembut dan tenang. 
  • Mengimbangi kelembapan kulit, membantu mengekalkan penghidratan dan mengelakkan kulit dari kekeringan.
  • Sesuai untuk semua kulit, termasuk kulit sensitif. 
Syarat- syarat GIVEAWAY RYSYA SKINCARE CANTIK MACAM CHE TA BERSAMA AZLINDA ALIN
  1. Terbuka kepada penduduk di Malaysia.
  2. Buatkan satu entri bertajuk – GIVEAWAY RYSYA SKINCARE CANTIK MACAM CHE TA BERSAMA AZLINDA ALIN 
  3. Follow blog ini.
  4. Follow Instagram rysyaskincareselangor
  5. Setelah siap, jangan lupa letakkan di ruangan komen butiran ini : URL blog entri – Saya nak menangi GIVEAWAY RYSYA SKINCARE CANTIK MACAM CHE TA BERSAMA AZLINDA ALIN ( nama produk – pilih satu dari produk ini – RYSYA SKINCARE (LY Cleanser / Toner), Instagram akaun anda dan alamat email .
Tarikh berlangsungnya GIVEAWAY ini : 31 OKTOBER 2015 – 30 NOVEMBER 2015.
2 pemenang akan di pilih untuk setiap satu produk. 
***********

Oh wish me luck. Nak tahu apa yang Mommy nak? Mommy nak LY Toner pretty please. Hihi. Kalau ada rezeki nanti, Mommy nak cuba Gold Serum Rysya ini. Nak sangat-sangat. Wish me luck ok?

Find me on Instagram

0 Replies to “GIVEAWAY RYSYA SKINCARE CANTIK MACAM CHE TA BERSAMA AZLINDA ALIN”

  1. Update penyertaan !! 😉

  2. Semoga berjaya

    Saya datang dari segmen yang sama jugak… 😉

  3. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga…. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. 🙂

    Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih/(12 Nov)

    GIVEAWAY RYSYA SKINCARE CANTIK MACAM CHE TA BERSAMA AZLINDA ALIN (30 NOV)

Leave a Reply

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.