Naracards Korea-Seoul Set

CATALYST : CHARME, EDP PERFUME DAN VCO ON SALE!!

Salam

CATALYST : CHARME, EDP PERFUME DAN VCO ON SALE!!

Betul sangat dengan peribahasa Hidup Segan Mati Tak Mahu. Macam tu jugak la Instagram business Mommy, @lihdaecloset tu. Hahaha. Bukan pe, asyik sangat kalau nak promote apa2, Mommy cuma guna Instagram personal Mommy, @myapilot. Yang business punya, jarang berupdate. Adoyainye pun!!

Korang dah follow ke instagram @lilhdaecloset & @myapilot? Yang ada account instagram tu, sudi-sudilah follow @lilhdaecloset & @myapilot ye.

Nak bagitau satu benda penting hari ni. Catalyst ada buat PROMO BES GILER sampai 31 OKTOBER ini sahaja tau!

CHARME SKINCARE

Harga biasa : RM150 ye kawan2.

HARGA PROMO : RM98 sahajaaaaaaaaaaa!!*

Apa yang bagusnya mengenai CHARME?

**********

EDP CATALYST PERFUME

Harga biasa : RM55 ye kawan2.

HARGA PROMO : RM30 sahajaaaaaaaaaaa!!*

1 box tu RM30 sahajaaaa uols!!
Yeeeee!! 1 box ada :

  • 3 roll-on
  • 2 spray
Ciri-ciri EDP CATALYST PERFUME
  • HALAL
  • Boleh dibawa solat
  • Portable
  • EDP (tahan lama sehingga 8-12 jam)
**********

VCO (VIRGIN COCONUT OIL – MINYAK KELAPA DARA)

Harga biasa : RM39.90 ye kawan2.
2 jenis : Softgel atau Liquid
HARGA PROMO : RM35 sahajaaaaaaaaaaa!!*

Kehebatan VCO tak perlu dipertikaikan lagi. Kenapa?

  • bagi energy, wajah makin berseri, kesihatan makin mantap, kalau sakit2 batuk teruk tu, sila pilih jenis liquid. Harga sama juga.
  • Paling best, semua peringkat umur boleh amal. Kanak-kanak selepas 1 tahun, bujang, dewasa, orang mengandung, orang berpantang, orang menyusu, orang tua dan orang ramai. Tihihi.
  • Mommy amal masa pregnant, masa menyusu, fuhhh.. energy power dan susu memang mantap! 
  • Wajah tak kusam! Senang bersalin paling best!!
Cuba dahulu baru percaya!

Untuk pembelian, jangan malu-malu nak whatsapp Mommy (0123498262)

INGAT.. PROMOSI sampai 31 OKTOBER ini sahaja tau!

(Visited 22 times, 2 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!