banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

DIY TOOTHPICK FLAGS UNTUK SANDWICH

Salam

DIY TOOTHPICK FLAGS UNTUK SANDWICH

Mommy ada cakap nak DIY something malam tadi kan? Baca sini.

So, sangat mudah!!

Mommy cari sample “TOOTHPICK FLAGS” untuk print di Google. Random search sahaja.

Dah dapat, Mommy beli toothpick dan start projek lepas dinner malam tadi.

Bahan yang diperlukan

1) Printed Toothpick Flags

2) Toothpick
3) Gunting
4) Gam

Potong, lekatkan gam di hujung toothpicks. Lipat setengah flag tu (bertemu hujung dengan hujung). Done.

Mudah kan???

Plan asal nak letak untuk sandwich potluck HD kat tadika LC pagi ni.

Tapi.. tak jadi. Banyak sangat la pula sandwich nya.

So guna untuk breakfast AE je la.
Harap2 anak2 Mommy makan la.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

TODDLER ACTIVITY: FOR LIL HD (COLOUR MATCH)

Assalamualaikum. Hannah Damia x pernah boring nak beraktiviti.. Selepas aktiviti yang lepas (klik sini),

EVERGREEN CAMPING STOCK CLEARANCE

6-12 June 2011 Evergreen Camping Stock Clearance 50% – 70% Off Outdoor / Camping

PANDUAN JAGA/DIDIK ANAK

1) Jangan pukul anak dari lutut keatas 2) Jangan gunakan tangan/anggota tubuh kita utk

error: Content is protected !!