banner KBBA9
Naracards Korea-Seoul Set

TEMAN DADDY WORK. APA REVIEW DADDY??

Salam
Memandangkan Little Caliph tutup 1 minggu, pengasuh AE pun cuti sampai 22 hb, terpaksa lah Daddy mengasuh anak2. Plan asal nak kena cuti tapi Daddy cakap taknak cuti. So, anak2 ikut dia.

Risau juga kalau2 dorang ni mengganggu staff lain ke, Daddy sampai tak jadi keja dek melayan dorang ke.

Mommy prepare food, air & baju tukar sebab kena ‘kerja’ 1 hari kat opis Daddy.

Sampai2 je Daddy pasang movie Doraemon. Ok behave kejap..

Tapi setengah jam je Daddy cakap. Selebihnya main..

Lunch time Daddy layan 2 beradik ni kat KFC. Untung ler.. Mommy makan nasi mamak je. Itu pun nasib la kedai buka. Huuu

Lepas makan, adik terus terlelap.. Senang pulak ye. Tak perlu minum susu pun!!
Kakak posing jap. Hiii

Balik office, Daddy bagi pic ni pulak. Nah.. dua2 tenang zzzzzz. Recharge tenaga. Daddy cakap mudah jaga today. Alhamdulillah. Yang penting cukup makan. Cuma, sejuk. Setengah jam sekali kakak nak pergi toilet. Hahaha

Memandangkan Daddy bawa kereta today, Mommy have to rempit lah with this FZ. Naik lah berkali2 pun, cuak starting mesti ada. Hahaha. Dah laju tu, lupa dah bab cuak memula tu.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

error: Content is protected !!