Naracards Korea-Seoul Set

SUAMI KAU ROMANTIK. SUAMI AKU?

SUAMI KAU ROMANTIK. SUAMI AKU?

Amboi.. Isu apa pula Mommy nak bebel ni?

Uols alert dengan kes sweet tahap diabetes segala bagai tu?

Kesnya OhBulan yang viralkan kemanisan kata2 IG si suami kepada si isterinya yang merupakan blogger terkenal.

Eh.. x pasal2 semua orang gi STALK Instagram orang tu.

Pastu haters pun mula lah perang keyboard.

EH EH EH

Bukan tugas Mommy nak backup2 dorang tu. Mommy cuma kepelikan sikit dengan serangan yang diberikan.

Cer tengok serangan paling berbisa & tak habis-habis si Meran nih.

Ini setakat pagi tadi lah yang Mommy tengok.

Pendapat Mommy

– siapa yang start capture & viralkan STATUS-STATUS IG dorang tu
– sudah tentu STALKERFOLLOWER kan?

– manis2 gula camne pun, dorang tu buat dalam IG dorang je kot?
– apasal Mommy sound cam nak back up aje? dorang nak tayang apa pun, yang ko panas hati kenapa? Cer kalau positif je dlm kepala, xde isu nya nak timbul
– pegang2 ke, romantik2 ke, puji2 ke, tu laki bini. x haram pun!
– kasih sayang x perlu menunjuk2! Betul tu. Mommy setuju. Yang ko stalk dia dah kenapa???
– orang panas hati ni ada sedikit calit hitam kat hati tu..
Kalau nak hentam yang bawah ni, LELAKI KACAK, Mommy rasa layak kot. HARAM terang2. Sweet kejadah namanya!
Again. Salah siapa?

Salah si pemVIRAL!!

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!