Naracards Korea-Seoul Set

RAYA 2015 YANG HAVOC. CERITA OOTD JUGAK!!

Salam. Raya yang Mommy rasa super pantas sangat cuti kali ni. Bosan betul sebab tak dapat cuti lama. Balik hari Khamis (16072015) sampai Ahad (19072015) sahaja. Ermmm.. Just nak letak pic nih dalam blog. Takde stori sangat. Melainkan Ariq yang sangat ‘baik’. Asik nak menempek je. Tapi bila kat rumah MIL, ok la pulak. Barulah tahu.. dia rimas bila orang ramai. Hmmm

DAY 1 RAYA
OOTD

DRESS MOMMY & HD : ZAWARA
SHAWL : INSTANT AZKAA SCARFSWEETHONEY
BAJU MELAYU DADDY & AE : KEDAI AREA JALAN TAR
Hero2 kacak yang buat Mommy melting sepanjang hari. Hahaha.
Posing raya
 
Posing gila2 raya katanya!

Tudung HD ni jenis instant. Beli kat kiosk dalam Quill Mall. Mahal nau. RM39. Huh

Otw ke rumah atok di Alor Star
Kat rumah atok Daddy

otw ke rumah atok Mommy. Singgah jap Aeon Big cari seluar Daddy.

Kat rumah Atok Mommy.Family adik Mommy..


Time ni anak2 x sporting dah..

Family kakak sulung

Family kaktih
Mak Abah Mommy

Missing : Daddy & family abang.
DAY 2 RAYA
OOTD MOMMY
DRESS : POPLOOK
SHAWL : MAJESTIC LOVE NAELOFAR FOR ZALORA
Bukan main susah nak snap dia pakai baju melayu yang Pengasuh dia kasi nih..
otw ke rumah mentua & saudara

Tertidur sekejap..
Posing 2 beranak..
Dress ni buat Mommy nampak pendek. Hahaha
 
Rindu terubat nak jumpa Ai Chan..

Selpie wajib lakik binik.
Majlis open house belum start. Daddy ajak bebudak nih buat kerja sket..
Antara menu utama. Kambing

Mommy tak minat kambing.. Tapi kali ni Mommy makan.
dah jaga, bad mood sebab rimas ramai orang!
Open House ada birthday party sekali
mandi dulu sebelum balik.

lepas mandi baru nak ‘betui jalan’
Selpie wajib tiap2 tahun dengan kezen2 n mak2 menakan sekali..
Havoc kalau time open house ni sebab ada sesi cabut sampul duit raya. Kalau nasib dapat banyak. Haha. Geram betul tapi tu yang syok. Hahaha..

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
error: Content is protected !!